首页
登录
职称英语
Thousands of years before Columbus came to the New World, the American Indian
Thousands of years before Columbus came to the New World, the American Indian
游客
2025-03-15
32
管理
问题
Thousands of years before Columbus came to the New World, the American Indians entered North America by crossing a narrow strip of land that once connected Alaska and Siberia. The migrants entered a new world in which there were no people at all. But there were many animals to hunt, and there were forests where nuts, roots and berries could be gathered.
(27) When the Europeans came to the New World, the Indians, at first, taught the settlers how to plant corn, bake fish, make canoes and smoke tobacco. In return, the whites introduced horses, guns, gun-powder and alcohol. But at last, there were struggles for land, and the struggles could have only one result-war. When the wars were over, all Indians were moved to large tracts of land called reservations. Now, some of them, embittered by past mistreatment, are determined to preserve their tribal life; some wish to modernize the reservations. These alternatives, with many variations, are what most Indians have chosen-a future in modern technology and education, or the revival of ancient tradition and treaties. [br] The Indians moved to a new world which was______.
选项
A、once settled by Europeans
B、inhabited by primitive men
C、dwelled in by American migrants
D、completely uninhabited by other people
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3998658.html
相关试题推荐
TheAmericanRevolutionwasacitizen’srevolution.Ordinarymentookalarg
TheAmericanRevolutionwasacitizen’srevolution.Ordinarymentookalarg
GenerationsofAmericanshavebeenbroughtuptobelievethatagoodbreakfa
GenerationsofAmericanshavebeenbroughtuptobelievethatagoodbreakfa
GenerationsofAmericanshavebeenbroughtuptobelievethatagoodbreakfa
Withoilpricesandinterestrateslow,moreandmoreAmericansarebuyingb
Withoilpricesandinterestrateslow,moreandmoreAmericansarebuyingb
Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Theirfriendships,
Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Theirfriendships,
OnehundredandthirteenmillionAmericanshaveatleastonebank-issuedcre
随机试题
ThelegendofPaulRevere’smidnightridethroughtheMassachusettscountrys
【B1】[br]【B9】A、sourcesB、resourcesC、creditsD、originsA从第一段最后一句得知,商业银行是贷款的来源,此
InWARMADEEASYNormanSolomondemolishesthemythofanindependentAmeric
StockpiledPesticidesHarmingAfricanPeople’sEnvironmentVast
与净现值相比较,采用内部收益率法评价投资方案经济效果的优点是能够()。A:考虑
专性细胞内寄生的微生物是A.沙眼衣原体B.钩端螺旋体C.脑膜炎奈瑟菌D.肺炎支原
关于头孢曲松的叙述,错误的是()A.对革兰阴性菌有较强抗菌作用 B.对
治疗窦性心动过速首选A.奎尼丁 B.普萘洛尔 C.苯妥英钠 D.氟卡尼
中国以()替代生产者价格。A.核心工业品出厂价格 B.工业品购入价格
根据合同法律制度的规定,下列关于融资租赁合同中租赁物的表述中,不正确的是(
最新回复
(
0
)