首页
登录
职称英语
I hear many parents complain that their teenage children are rebelling. I wi
I hear many parents complain that their teenage children are rebelling. I wi
游客
2025-03-12
52
管理
问题
I hear many parents complain that their teenage children are rebelling. I wish it were so. At your age you ought to be growing away, from your parents. You should be learning to stand on your own feet. But take a good look at the present rebellion. It seems that teenagers are all taking the same way of showing that they disagree with their parents. Instead of striking out boldly on their own, most of them are holding one another’s hands for reassurance (放心).
They claim they want to dress as they please. But they all wear the same clothes. They set off in new directions in music. But they all end up listening to the same record. Their reason for thinking or acting in such a way is that the crowd is doing it. They have come out of their cocoon (茧) into a larger cocoon.
It has become harder and harder for a teenager to stand up against the popularity wave and to go his or her own way. Industry has firmly carved out a market for teenagers. These days every teenager can learn from the advertisements what a teenager should have and be. This is a great barrier for the teenager who wants to, find his or her own path.
But the barrier is Worth climbing over. The path is worth following. You may want to listen to classical music instead of going to. a party. You may want to collect rocks when everyone else is collecting records. You may have some thoughts that you don’t care to share at once with your classmates. Well, go to it. Find yourself. Be yourself. Popularity will come—with the people who respect you for who you are. That’s the only kind of popularity that really counts. [br] Which of the following is NOT true according to the passage?
选项
A、There is no popularity that really counts.
B、Many parents think that their children are challenging their authority.
C、It is not necessarily bad for a teenager to disagree with his or her classmates.
D、Most teenagers are actually doing the same.
答案
A
解析
本题考查考生对文章细节的理解。A项没有任何流行是有意的,与文章最后一句“That’s the only kind of popularity that really counts.”相反。B项很多父母认为他们的孩子在挑战他们的权威。根据文章第一句的rebellion叛逆的、反抗的,因此是同义转述。C项对青少年来说与他的同学有不同意见不一定是坏事。从文章第一段“At your age you ought to…stand on your own feet.”可知作者认为这样是“应该的、正当的”。.D项大多数青少年实际上在做同样的事情,与“It seems that…with their parents.”是同义转述。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3994415.html
相关试题推荐
Itisnolongeraproblem______thepoorchildreninthisdistrictcangotoscho
Herparentswerevery______,becauseshewasoutsolatelastnight.A、sorryB、wo
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.
Byadoptingafewsimpletechniques,parentswhoreadtotheirchildrencan
人们抱怨当地政府在处理污染问题上力度不够。Peoplecomplainthatthelocalgovernmentdidn’ttryitsbe
Thechildrenlinedupandwalkedout______.A、inplaceB、inconditionC、inorder
Assoonaschildrenwere______,theirmothergotthemoutofbedandintotheb
Asapoliceman,Mr.Brownthoughtthathehadadutyto______thelostchildren
Ihearmanyparentscomplainthattheirteenagechildrenarerebelling.Iwi
随机试题
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuy
[originaltext]Overthepastdecades,theenvironmentalmovementhasexplode
TheIELTSExamIELTS:InternationalEnglishLanguage
HowtoSolveResearchProblems?I.【T1】______【T1】______—Problem:hardtodevis
Itseemsyoualwaysforget—yourreadingglasseswhenyouarerushingtowork
阅读以下说明,回答下列问题。[说明]LS的母公司FL准备开发一款新口味的薯片,但
用人单位通过第三者对应聘者的情况进行了解和验证的人员选拔方式通常被称为()。A.
A公司内设相对独立的商标标识印制厂和纸箱生产厂,2007年8月A公司开始改制。2
根据卫生部《建设项目职业病危害分类管理办法》,建设项目竣工后,在试运行期间,应当
与精子产生无关的因素是A、双侧隐睾引起曲细精管萎缩 B、慢性中毒(吸烟、酗酒)
最新回复
(
0
)