首页
登录
职称英语
Once upon a free a poor farmer taking a sack of wheat to the mill did not kn
Once upon a free a poor farmer taking a sack of wheat to the mill did not kn
游客
2025-03-12
42
管理
问题
Once upon a free a poor farmer taking a sack of wheat to the mill did not know (56) to do when it slipped from his horse and fell (57) the road.The sack was (58) heavy for him to (59) , and his only hope was that (60) someone would come riding by and (61) a hand.
It was not long (62) a rider appeared, but the farmer’s heart sank when he (63) him, for it was the great man who lived in a castle nearby. The farmer (64) have dared to ask (65) farmer to help, or any poor man who might have come (66) the road, but he could not beg a (67) of so great a man. (68) , as soon as the great man came up he got (69) his horse, saying "I see you’ve had bad luck, friend.How good it is (70) I’m here just at the (71) time. "Then he took one (72) of the sack, the farmer the other, and between them they lifted it on the horse.
"Sir," asked the farmer, "how can I pay you? "
"Easily enough," the great man (73) . "Whenever you see (74) else in trouble, (75) the same for him. " [br]
选项
A、exact
B、same
C、fight
D、good
答案
C
解析
at the right time“在恰当的时候”,指来得正是时候(需要帮忙的时候)。at the same time“同时”at the exact time强调“准时,分秒不差”;at the good time“在大好时机”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3994394.html
相关试题推荐
JamesClevelandOwenswasthesonofafarmerandthegrandsonofblackslav
JamesClevelandOwenswasthesonofafarmerandthegrandsonofblackslav
JamesClevelandOwenswasthesonofafarmerandthegrandsonofblackslav
Onceuponafreeapoorfarmertakingasackofwheattothemilldidnotkn
Onceuponafreeapoorfarmertakingasackofwheattothemilldidnotkn
Onceuponafreeapoorfarmertakingasackofwheattothemilldidnotkn
Onceuponafreeapoorfarmertakingasackofwheattothemilldidnotkn
Onceuponafreeapoorfarmertakingasackofwheattothemilldidnotkn
Onceuponafreeapoorfarmertakingasackofwheattothemilldidnotkn
Onceuponafreeapoorfarmertakingasackofwheattothemilldidnotkn
随机试题
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.The
Whatdidthespeakertalkaboutlasttime?The______ofanoralpresentation.[or
Crash.Shatter.Boom.Crash.Shatter.Boom.Smatteringofsillydialogue.Pr
WhytheSuper-RichAren’tLeavingMuchofTheirFortunestoTheirKidsA
女性,46岁,右上腹绞痛伴寒战高热(39℃),2天来精神淡漠,查:皮肤巩膜黄染,
狼疮患者的光过敏指的是A.患者受日光照射后出现面部皮疹 B.皮损的严重程度与照
下列关于投资决策的说法,错误的是( )。A.股权投资基金管理人通常设立投资决策
我们把海螺壳扣在耳朵上,可以听到像海潮一样的声音,其实这是()。 A风
下列人物中属于竹林七贤的是( )A.阮璃 B.陈琳 C.阮籍 D.刘桢
社会工作者要调动社区内外的各种资源,帮助实现资源链接,将其有效地投入到地区发展中
最新回复
(
0
)