首页
登录
职称英语
Believe it or not, optical illusion(错觉)can cut highway crashes. Japan is a c
Believe it or not, optical illusion(错觉)can cut highway crashes. Japan is a c
游客
2025-03-12
40
管理
问题
Believe it or not, optical illusion(错觉)can cut highway crashes. Japan is a case in point. It has reduced automobile crashes on some roads by nearly 75 percent using a simple optical illusion. Bent strips, called chevrons(人字形), painted on the roads make drivers think that they are faster than they really are, and thus drivers slow down.
Now the American Automobile Association Foundation for Traffic Safety in Washington D.C. is planning to repeat Japan’s success. Starting next year, the foundation will paint chevrons and other patterns of strips on selected roads around the country to test how well the patterns reduce highway crashes.
Excessive speed plays a major role in as much a one fifth of all fatal traffic accidents, according to the foundation. To help reduce those accidents, the foundation will conduct its tests in areas where speed-related hazards are the greatest curves(弯), exit slopes, traffic circles, and bridges.
Some studies suggest that straight, horizontal bars(水平障碍物)painted across roads can initially cut the average speed of drivers in half. However, traffic often returns to full speed within months as drivers become used to seeing the painted bars.
Chevrons, scientists say, not only give drivers the impression that they are driving faster than they really are, but also make a lane appear to be narrower. The result is a longer lasting reduction in highway speed and the number of traffic accidents. [br] The American Automobile Association Foundation for Traffic Safety plans to
选项
A、try out the Japanese method in certain areas
B、change the road signs across the country
C、replace straight, horizontal bars with chevrons
D、repeat the Japanese road patterns
答案
A
解析
本题为事实细节题,提问的是美国汽车协会交通安全基金会计划会做下列选项中的哪一项。根据第二段第二句话“Starting next year,the foundation will paint chevrons andother patterns of strips on selected roads around the country to test how well the patterns reduce highway crashes.”中的“selected roads”可知,该组织计划在特定区域试用日本的这项道路技术。所以答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3993744.html
相关试题推荐
Believeitornot,opticalillusion(错觉)cancuthighwaycrashes.Japanisac
Believeitornot,opticalillusion(错觉)cancuthighwaycrashes.Japanisac
Believeitornot,opticalillusion(错觉)cancuthighwaycrashes.Japanisac
Manypeoplewronglybelievethatwhenpeoplereacholdage,theirfamiliesp
Manypeoplewronglybelievethatwhenpeoplereacholdage,theirfamiliesp
Manypeoplewronglybelievethatwhenpeoplereacholdage,theirfamiliesp
Manypeoplewronglybelievethatwhenpeoplereacholdage,theirfamiliesp
Manypeoplewronglybelievethatwhenpeoplereacholdage,theirfamiliesp
Whatdocats’eyesandhighwayreflectorsignshaveincommon?Theybothact
Whatdocats’eyesandhighwayreflectorsignshaveincommon?Theybothact
随机试题
TheDifferencesBetweenAmericanandBritishEnglishI.Introduction
[originaltext]E-booksarebringingaboutaprofoundrevolutioninthewayb
Idon’tmindyour______(你延期做出决定)thedecisionaslongasitisnottoolate.de
血液属于结缔组织中的一种。()
对
两强度都为Q的两个源流分别位于Y轴原点两侧,距离原点距离为m,则流函数为( )
患者,女,59岁,高血压史10年,临床:全口牙龈边缘及牙龈乳头充血水肿,牙龈增生
公开募集基金的基金合同不包括( )。A.基金份额持有人、基金管理人和基金托管人的
待起烟投药物的辅料是A.麦麸 B.油砂 C.滑石粉 D.蛤粉 E
关于工程网络计划工期优化的说法,正确的有()。A.应分析调整各项工作之间的逻辑关
最新回复
(
0
)