首页
登录
职称英语
Before going to high school, I had a very simple view of life. I usually did
Before going to high school, I had a very simple view of life. I usually did
游客
2025-03-12
50
管理
问题
Before going to high school, I had a very simple view of life. I usually did not think a-bout the subjects of crime, poverty, or homelessness. As far as I knew, these things didn’t exist. The area around my school forced my eyes open as early as the first day of school. On the long bus ride through the city, I saw homeless dogs walking the streets. 1 also clearly recall seeing a homeless person picking through a trash can for the first time ever. The poverty of the area around my school made me see how truly lucky I was. I now began to appreciate everything which had been handed to me in life.
Students’ lives become enriched simply by attending an inner-city school. When a person is exposed to city life, many different advantages can be gained. For someone who had lived in the suburbs all his life, such as myself, a new style of living can be experienced. This alone expands one’s views of life in general. The religious aspect of my life grew, 1 was easily able to get involved in community service projects, and I became much more aware of the dangers which exist in the city. Going to school in the city helped me to overcome the simple views I once had, and I am now better prepared to take on the challenges which await me in life. [br] How does the author feel about going to inner-city schools?
选项
A、It’s really good in many ways.
B、It’s very dangerous.
C、It’s romantic.
D、It’s simple.
答案
A
解析
本题属于推理题中对作者态度的推测,提问的是作者对去市中心高中上学的感受。根据本文最后一段话,特别是最后两句话“Going to school in the city helped me to overcomethe simple views I once had.and I am now better prepared to take on the challengeswhich await me in life”可以获知,在市区的高中上学让作者感觉为未来做好了准备,所以答案应为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3993436.html
相关试题推荐
Beforethewarbrokeout,manypeople______insafeplacespossessionstheycou
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentm
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentm
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentm
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentm
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentm
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentm
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentm
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentm
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentm
随机试题
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuy
[originaltext]Overthepastdecades,theenvironmentalmovementhasexplode
TheIELTSExamIELTS:InternationalEnglishLanguage
HowtoSolveResearchProblems?I.【T1】______【T1】______—Problem:hardtodevis
Itseemsyoualwaysforget—yourreadingglasseswhenyouarerushingtowork
阅读以下说明,回答下列问题。[说明]LS的母公司FL准备开发一款新口味的薯片,但
用人单位通过第三者对应聘者的情况进行了解和验证的人员选拔方式通常被称为()。A.
A公司内设相对独立的商标标识印制厂和纸箱生产厂,2007年8月A公司开始改制。2
根据卫生部《建设项目职业病危害分类管理办法》,建设项目竣工后,在试运行期间,应当
与精子产生无关的因素是A、双侧隐睾引起曲细精管萎缩 B、慢性中毒(吸烟、酗酒)
最新回复
(
0
)