首页
登录
职称英语
Even a child knows that nodding head means "Yes". But some people Would prob
Even a child knows that nodding head means "Yes". But some people Would prob
游客
2025-03-10
44
管理
问题
Even a child knows that nodding head means "Yes". But some people Would probably (56 ) when they first came to India. When they talked to (57 ) Indian, he would often shake his head. They (58) think that the India did not like (59) they said, but on the contrary, he was expressing (60)
The Indians (61) a habit of shaking their (62) slightly when they talk to (63) It doesn’t mean "No", but" (64) ". If a person doesn’t (65) , it might cause misunderstandings.
At one time, a foreign diplomat (外交官) (66) told his driver who was an Indian (67) him to his office. The driver (68) his head. The young diplomat repeated his (69) and the river shook his (70) again. At last, the (71) shouted angrily, "Drive me (72) my office at once!" (73) driver also in a quite loud (74) , "Yes, sir. " smiling and (75) his head at the same time. [br]
选项
A、might
B、may
C、can
D、must
答案
A
解析
整篇文章用的过去式,因此A正确。D“必须”放到原文,语气太肯定;B和C均不符题意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3991030.html
相关试题推荐
电视节目对人们的影响很大,尤其是对儿童。Televisionprogramshaveagreatinfluenceonpeople,partic
Somepeoplelikefattymeat,______othershateit.A、somehowB、moreoverC、whereas
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsa
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsa
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
随机试题
Atpresent,Chinahassignedmany______tradeagreementswithothercountries.A
中国画是世界上最古老的艺术传统之一。传统的绘画在今天被称为国画,意思是与20世纪在中国流行的西洋油画相对的“民族的”“本土的”画。传统的绘画本质上和书法的
喝茶在中国喝茶是一种仪式,证明着等级和高雅品味。喝茶聊天是中国人中最流行的打发时间的方式,过去
Saturntakesalmost30Earthyears(tomake)onetriparoundtheSun,(during)J
Iarriveatnineo’clockeverymorning,teachuntiltwelvethirtyandthenhave
Ifyourcar______anyattentionduringthefirst12months,takeittoanauthori
[originaltext]Themostobviousdifferencebetweenradioandtelevisionist
A.a>b B.a<b C.a=b D.a≥b
患者女,30岁。胸骨后疼痛、反酸2个月。食管吞钡X线造影检查发现食管胃连接部进入
(2017年真题)采用问卷方式对基金投资人进行适用性调查时,基金销售机构应当在问
最新回复
(
0
)