首页
登录
职称英语
At first Kate thought the Romanian girl could not speak and understand Engli
At first Kate thought the Romanian girl could not speak and understand Engli
游客
2025-03-08
30
管理
问题
At first Kate thought the Romanian girl could not speak and understand English. Nadia would not reply to anything Kate said. Kate was in charge of showing Nadia around on her first day at Buckminster Grade School. Kate could not figure out why the school had put Nadia in a class where she could not understand what people were saying.
"Why did they do this?" Kate wondered aloud. "I mean, you can’t learn if you can’t understand the teacher. "
Nadia’s voice was a whisper, "I understand English. I will learn. " Nadia’s English was perfect.
Kate was
perplexed
. She couldn’t understand why Nadia did not like to speak. Then she realized that morning being in a new country probably wasn’t the easiest thing to do. There were hundreds of unfamiliar and unusual things to learn—all at the same time.
"There’re a lot of new things to learn, huh?" said Kate.
Nadia nodded rapidly. In a quiet voice she replied, "Many things people say, I do not understand. I have been speaking English and Romanian all my life, but I do not know what some children are saying. For example, yesterday a boy asked if I could help him find the USB port on a thin black box he was carrying. Isn’t a port a place for ships? It made no sense to me. "
"Don’t worry," said Kate. "You’ll figure everything out in time. You see, that thin black box is a computer. A USB port is a place where you can connect other machines to a computer. "
Nadia and Kate were quiet after that. They took notes while the teacher gave a maths lesson. To Kate’s surprise, Nadia put up her hand and offered to answer questions at the blackboard.
Nadia handled every question the teacher gave her. Some of the questions were really difficult, and no one understood what was going on except Nadia and the teacher. When the teacher said that Nadia answered everything correctly, the whole class clapped their hands.
Nadia was smiling when she sat back down next to Kate. "Some things," she said in a normal voice, "are the same all over the world. " [br] At the beginning of Nadia’s first day at school, she was______.
选项
A、disappointed
B、helpful
C、lively
D、shy
答案
D
解析
由文章前两段可知纳迪亚不说话并不是因为她不懂英语。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3988463.html
相关试题推荐
Say______whatyoumeanandthentherewillbenomisunderstanding.A、casuallyB
【B1】[br]【B12】A、heartB、mindC、brainD、thoughtB意思是“在头脑中回忆”。
A(Lostinthought),sheB(didn’thear)thethunderC(tobegin)inthemountains
Icouldn’tunderstandwhyhepretended______inthebookstore.A、toseemenotB、n
Thesofthandwriting______athoughtfulsoulandclevermind.A、remindedB、reflec
Theladyrecentlyfoundherbrotherwhowasthought______tenyearsbefore.A、be
Wedon’tunderstandwhyyouobjectto______withus.A、himcoiningB、thatheco
Theyouthoftenget______strangethoughtsanddreams.A、familiartoB、engagedwit
______tounderstandwhathedoesn’t,hemakesafoolofhimself.A、Alwayspretend
—Didyoutakeenoughmoneywithyou?—No,Ineeded______IthoughtIwould.A、not
随机试题
Congratulations!Youwowedyourprospectiveemployersonyourfirstintervie
Livingisrisky.Crossingtheroad,drivingacar,flying,swallowingana
“文章合为时而著,歌诗合为事而作”的口号是谁提出的()A.韩愈 B.杜甫
姜片虫病的感染方式主要是A.生食水生植物B.生吃或吃未煮熟的鱼、虾C.接触疫水D
下列不能通过心电图检查反映的是A.心律失常 B.心肌供血不足 C.血钾升高
对青紫型先天性心脏病患儿的护理中,为防止其发生脑血栓等并发症,应特别注意A:避免
标准作业卡编号应在本运维单位内具有唯一性。按照“变电站名称+年月+序号”规则进行
关于血尿描述正确的是 A.肉眼血尿指尿中含血量1ml/L B.正常人尿每高
患者,男,71岁,双侧膝关节疼痛半年余,临床诊断为骨质疏松症。为明显缓解骨痛,可
双缝干涉实验中,入射光的波长为λ,用透明玻璃纸遮住双缝中的一条缝(靠近屏一侧),
最新回复
(
0
)