首页
登录
职称英语
Computer technology is advancing so fast that old hardware quickly becomes c
Computer technology is advancing so fast that old hardware quickly becomes c
游客
2025-03-06
47
管理
问题
Computer technology is advancing so fast that old hardware quickly becomes completely obsolete. The electronic waste(e-waste)from this constantly growing field is polluting the environment, both here and abroad.
Computers contain toxic(有毒的)materials such as lead. Despite the danger of throwing these hazardous materials in a landfill(垃圾填埋场), that’s exactly where tons of computers end up. Americans reuse or recycle only about 10 percent of the 50 million computers they replace each year, according to ABC News. Eighty percent is being stockpiled(囤积), which could create even bigger problems in the future, and the remaining 10 percent is landfilled. Throwing e-waste in landfills creates a potential for toxic waste to leak into our soil and groundwater. Because environmental standards for landfills are tougher in the United States than in many other countries, e-waste is often exported, especially to some developing countries.
Some countries are creating policies to deal with the growing e-waste problem. In the Netherlands , you can bring your old computer to the seller when buying a new one, and the seller must by law accept it free of charge. Japan passed a law in 2001 requiring producers to recycle certain parts.
In the United States, a movement called the Computer TakeBack Campaign is demanding that producers take more responsibility for disposing of(处理)old computers. California and Massachusetts recently prohibited certain computer parts in landfills, while Apple and IBM take back computers for about a $30 fee. Gateway is one step ahead: They will pay you $50 for recycling your old computer when you buy a new one from them. Lastly, many nonprofit programs accept used equipment, and services have popped up that distribute old computers to schools and other organizations. [br] According to the passage, which of the following statements is TRUE?
选项
A、Japan passed a law to address the e-waste problem.
B、Compared with stockpile, landfill is a better and safer method to deal with e-waste.
C、Apple will pay you $50 for recycling your old computer when you buy a new one from them.
D、Old computers are safe to the environment even when improperly disposed of.
答案
A
解析
细节题。题干问的是“根据文章内容,以下哪项是正确的?”A为日本出台一项法律解决电子废弃物问题,根据定位句可知正确;B为与囤积相比,更好更安全地处理电子废弃物的方法是将其运送垃圾场,错误;C为如果顾客在苹果购买新电脑,苹果公司会付给顾客50美金去循环使用旧电脑,根据最后一段内容该说法错误;D为即使不当处理旧电脑也不会对环境造成危害,此说法错误。故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3985271.html
相关试题推荐
Withthe________ofacomputer,onecandowhatwasimpossibleinthepast.A、age
Computertechnologyisadvancingsofastthatoldhardwarequicklybecomesc
Computertechnologyisadvancingsofastthatoldhardwarequicklybecomesc
Computertechnologyisadvancingsofastthatoldhardwarequicklybecomesc
Computertechnologyisadvancingsofastthatoldhardwarequicklybecomesc
A:It’sverylate.Areyoustillonthecomputer?B:Well,yes.【D5】______A:Wh
A:It’sverylate.Areyoustillonthecomputer?B:Well,yes.【D5】______A:Wh
Muchunfriendlyfeelingtowardscomputershasbeenbasedonthefearofwide
Muchunfriendlyfeelingtowardscomputershasbeenbasedonthefearofwide
Muchunfriendlyfeelingtowardscomputershasbeenbasedonthefearofwide
随机试题
Inatelephonesurveyofmorethan2000adults,21%saidtheybelievedthes
[originaltext]AnewsurveyfindsthatmoreandmoreInternetusersintheU
Kevinlikesthejobasataxidriverbecause______.[br][originaltext]W:Well,
下列化合物属于黄酮碳苷的是A:芦荟苷 B:黄芩苷 C:葛根素 D:黄芪甲苷
某工程队有50个工作效率相同的中级工人,完成一项修路任务需要20天。施工6天后,
A.环有缩小的趋势以阻碍原磁通量的减小 B.环有扩大的趋势以阻碍原磁通量的减小
尊重、保密、合作、咨询、服务的转介,这些属于社会工作者对()的伦理责任。A:服务
共用题干 案例介绍:下午六点,心理咨询师正准备下班,来了一位年轻女士,要求咨询
一般资料:求助者,女性,19岁,学生。 案例介绍:求助者为某重点中学的学生,学
(2019年真题)根据《建设工程施工合同(示范文本)》,承包人提供质量保证金的方
最新回复
(
0
)