首页
登录
职称英语
National Aviation and Space Administration(NASA)and its partners in the Inte
National Aviation and Space Administration(NASA)and its partners in the Inte
游客
2025-03-06
58
管理
问题
National Aviation and Space Administration(NASA)and its partners in the International Space Station have agreed in principle to let a 28-year-old South African become the second paying tourist on the orbiting outpost, the U. S. space agency said on Tuesday.
Internet magnate Mark Shuttleworth signed a contract on Dec. 4 with the Russian Aviation and Space Agency(RASA)to fly aboard a Soyuz space taxi to the station in April 2002, almost exactly a year after U. S. millionaire Dennis Tito became the first to experience space as a paying guest NASA spokeswoman Kristen Larson said by telephone: " We’ ve agreed in principle to the flight of Mr. Shuttleworth. However, there are some final details that need to be taken care of. "
Larson would not say what details needed resolving, but said the station’ s international partners— including the space agencies of Russia, Europe, Japan and Canada had drafted a set of requirements for space travelers covering "physical ability, psychological ability, language ability" and "length and appropriateness of training".
Outgoing commander Frank Culbertson of the space station said the new crew replacing his was going to be extremely busy. "The station is for workers, and it puts an additional burden on the crew to have people up here that are not doing science or conducting experiments that are productive. This is a workplace, a laboratory, a research facility," he said.
Space Adventures chief Eric Anderson said he could not disclose what Shuttleworth was paying for the trip, but added that a Russian official had been quoted as saying the price was no worse than Tito’ s fare, which was widely reported to be $20 million. [br] Why is the space station reluctant to receive more paying tourists according to Frank Culbertson?
选项
A、Because a paying tourist may be ignorant of the space research work.
B、Because the paying tourists have to pay too much to gain space experience.
C、Because the space station isn’ t big enough for the paying tourists.
D、Because as a place for doing research, the station should be highly efficient.
答案
A
解析
逻辑推断题。根据人名定位到文章第四段最后两句。Frank Culbertson说,空间站是为工作人员而设的,让那些不做科学研究和有效实验的人上这儿来,会给工作人员带来额外负担。这是工作场所,是实验室,是研究场所,故答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3984767.html
相关试题推荐
IsthereenoughoilbeneaththeArcticNationalWildlifeRefuge(保护区)(ANWR)to
IsthereenoughoilbeneaththeArcticNationalWildlifeRefuge(保护区)(ANWR)to
IsthereenoughoilbeneaththeArcticNationalWildlifeRefuge(保护区)(ANWR)to
NationalAviationandSpaceAdministration(NASA)anditspartnersintheInte
ThethemeoftheInternationalLiteracyDaythisyearistheconnectionbetw
WhentheUnitedStatesCongresscreatedYellowstoneNationalParkin1872,t
WhentheUnitedStatesCongresscreatedYellowstoneNationalParkin1872,t
WhentheUnitedStatesCongresscreatedYellowstoneNationalParkin1872,t
Ruth:WheredoyouintendtospendyourNationalDayholiday?Gloria:______.C
Operator:Hello,InternationalTradeCorporation.Customer:Hello!MayItalkt
随机试题
Theterm"qualityoflife"isdifficulttodefine.It【C1】______averywide
(1)Mr.FosterwasleftintheDecantingRoom.TheD.H.C.andhisstudents
Underwhatagecan’tchildrenshootadvertisement?[br][originaltext]16.Chil
[originaltext]M:I’dliketoseeyourmanager.W:Sorry,hewon’tbebackfrom
SecretE-Scores[A]Americansareobsessedwiththeirscores.Creditscor
[originaltext]W:Youhaven’tseenmygymbag,haveyou?M:Haveyoucheckedba
在PON中,上行传输波长为()nm。A.850 B.1310 C.1490
男性,68岁。临床诊断胃窦癌。既往有高血压病史8年,长期口服抗高血压药。术前测血
关于衰老的基本表现错误的是A.体表外的变化 B.胶状基质水分相对减少,黏度增高
子宫脱垂的预防措施,错误的是A.积极开展计划生育 B.提高接生技术 C.产褥
最新回复
(
0
)