首页
登录
职称英语
Television has opened windows in everybody’s life. Young men will never agai
Television has opened windows in everybody’s life. Young men will never agai
游客
2025-03-05
45
管理
问题
Television has opened windows in everybody’s life. Young men will never again go to war as they did in 1914. Millions of people now have seen the effects of a battle. And the result has been a general dislike of war, and perhaps more interest in helping those who suffer from all the terrible things that have been shown on the screen.
Television has also changed politics. The most distant areas can now follow state affairs, see and hear the politicians before an election. Better informed, people are more likely to vote, and so to make their opinion count.
Unfortunately, television’s influence has been extremely harmful to the young.
Children do not have enough experience to realize that TV shows present an unreal world: that TV advertisements lie to sell products that are sometimes bad or useless.
They believe that the violence they see is normal and acceptable. All educators agree that the "television generations" are more violent than their parents and grandparents.
Also, the young are less patient.
Used to TV shows, where everything is quick and interesting, they do not have the patience to read an article without pictures: to read a book that requires thinking: to listen to a teacher who doesn’t do funny things like the people on children’s programs.
And they expect all problems to be solved happily in ten, fifteen, or thirty minutes. That’s the time it takes on the screen. [br] Which is NOT true according to the passage?
选项
A、People have become used to crimes now.
B、On a TV screen some problems can be solved quickly.
C、People now like to read books with pictures.
D、The adults are less violent than the young.
答案
A
解析
定位文章最后一段they do not have the patience to read an article without pictures; to read a book that requires thinking;to listen to a teacher who doesn’t do funny things like the people on children’s programs可知C正确。由倒数第二段最后一句可知,在电视影响下年轻人比长辈更加暴 力,D正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3983371.html
相关试题推荐
Televisionhaschangedthelifestyleofpeopleineveryindustrializedcount
Televisionhaschangedthelifestyleofpeopleineveryindustrializedcount
Longbusridesareliketelevisionshows.Theyhaveabeginning,amiddle,a
Longbusridesareliketelevisionshows.Theyhaveabeginning,amiddle,a
Longbusridesareliketelevisionshows.Theyhaveabeginning,amiddle,a
Allpartsofthehouse______thewindowswereingoodcondition.A、otherthanB、ra
Televisionhasopenedwindowsineverybody’slife.Youngmenwillneveragai
Televisionhasopenedwindowsineverybody’slife.Youngmenwillneveragai
Allpartsofthehouse______thewindowswereingoodcondition.A、otherthanB、ra
Sheopenedthedoorquietly______wakeuphersleepingbaby.A、inorderthatB、so
随机试题
YouwillheararadiointerviewwithMarthaFlowers,theManagingDirectorofth
IwasfeelingdraggedoutsoIwenthome.Theunderlinedpartmeans_______.A、te
HowtoConquerPublicSpeakingFearI.IntroductionA.Publicspeaking—aco
“教室里坐着三个人”是()A.连动句 B.兼语句 C.存现句 D.“把”
某印染厂生产过程中主要采用水溶性染料。对该废水的处理工艺流程采用“格栅—调节池—
在国家标准《中医临床诊疗术语》中消化性溃疡的命名为A.胃胀 B.胃疡 C.胃
某炼油厂建设安装工程的一台分馏塔分段到货,需要在现场组焊。可以承担该塔组焊安装的
Whatisyourgoalinlife?A:plan B:aim
A.气滞 B.血瘀 C.虫积 D.燥屎 E.肠痈腹内肿块,按之坚硬,固定
资产负债表日,有确凿证据表明预计负债账面价值不能反映当前最佳估计数的,企业应对其
最新回复
(
0
)