首页
登录
职称英语
When we talk about intelligence, we do not mean the ability to get good score
When we talk about intelligence, we do not mean the ability to get good score
游客
2025-03-04
7
管理
问题
When we talk about intelligence, we do not mean the ability to get good scores on certain kinds of tests or even the ability to do well in school. By intelligence we mean a way of living and behaving, especially in a new or upsetting situation. If we want to test intelligence, we need to find out how a person acts instead of how much he knows what to do.
For instance, when in a new situation, an intelligent person thinks about the situation, not about himself or what might happen to him. He tries to find out all he can, and then he acts immediately and tries to do something about it. He probably isn’t sure how it will all work out, but at least he tries. And if he can’t make things work out right, he doesn’t feel ashamed that he failed: he just tries to learn from his mistakes. An intelligent person, even if he is very young, has a special outlook on life, a special feeling about life, and knows how he fits into it.
If you look at children, you’11 see great difference between what we call "bright" children and "not-bright" children. They are actually two different kinds of people, not just the same kind with different amount of intelligence. For example, the bright child really wants to find out about life—he tries to get in touch with everything around him. But, the unintelligent child keeps more to himself and his own dream-world: he seems to have a wall between him and life in general. [br] In a new situation, an intelligent person______.
选项
A、knows more about what might happen to him
B、is sure of the result he will get
C、concentrates on what to do about the situation
D、cares more about himself
答案
C
解析
逻辑推理题。答案在第二段,For instance,when in a new situation,an intelligent person thinks about the situation,not about himself or what might happen to him,所以A和D是不对的,后面He probably isn’t sure how it will all work out,这句也说明不知道结果会怎么样,所以B也不对。而且,从第一句可以得知聪明的人首先考虑到的是所处环境,所以C为正确选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3982818.html
相关试题推荐
Idon’tthinkthisproblemisaboveyourability.Ithinkyoucan______it.A、slip
Ifeelsurethat______qualification,abilityandexperience,youareabundantly
Whenwetalkaboutintelligence,wedonotmeantheabilitytogetgoodscore
Whenwetalkaboutintelligence,wedonotmeantheabilitytogetgoodscore
Whatapity!Consideringhisabilityandexperience,he______better.A、needhave
WeallknowthatDNAhastheabilitytoidentifyindividualsbut,becauseit
WeallknowthatDNAhastheabilitytoidentifyindividualsbut,becauseit
Toomanypeoplethinkthatintelligenceisagiftofnatureandthattherei
Toomanypeoplethinkthatintelligenceisagiftofnatureandthattherei
Toomanypeoplethinkthatintelligenceisagiftofnatureandthattherei
随机试题
AIntheliquid-fuelrocket,thepurposeofthevalvesBiscontroltheflowofth
BywhatmeansdidJoethinkhecouldbecomerich?[br][originaltext]Joegr
[originaltext]Acrowdofsome35,000,includingU.SFirstLadyandItalian
TheCentralBankisinterestedinhowmuchmoneyisin______intheeconomy.A、cir
Internetdatashowsthatyoungeradultshavebecometheprimaryaudienceobs
四川自古以来就享有“天府之国”的美誉。()
下列耐火材料中,属于中性耐火材料的有()。A、刚玉砖 B、高铝砖 C、
临床实验室中常被用于多种体液中Ca2+、K+、Na+、Cl-、F-和碳酸氢盐等离
根据民法典的有关规定,下列选项中,可以适用缔约过失责任的情形有( )。 A.
内部有四通转换法,可以再机组内完成制冷-制热-切换,可以实现夏季供冷,冬季供热的
最新回复
(
0
)