首页
登录
职称英语
Chokwe Selassie is on a mission to help drivers avoid potholes (路面坑洼). The e
Chokwe Selassie is on a mission to help drivers avoid potholes (路面坑洼). The e
游客
2025-03-03
39
管理
问题
Chokwe Selassie is on a mission to help drivers avoid potholes (路面坑洼). The eighth-grader was inspired to kick off his mission on a recent morning, when his mother was driving him to school. Their car was damaged as it went over a huge pothole in the middle of the street in their hometown of Jackson, Mississippi. " I decided I was going to do something about the pothole problem in my city," Chokwe says. His solution: an app(手机应用) that warns drivers when there is a pothole ahead.
Chokwe developed the app with his friends Rodriguez Ratliff and Emmanuel Brooks. "When the app detects a potheole, it is highlighted(突出显示) in red," Chokwe says. "And if you get close to the pothole, your phone will warn you. " Drivers can also use the app to report any potholes they encounter, and to look for other routes they can take to avoid roads that have them.
The app relies on current available information about the streets of Jackson. " It works by u-sing the city’ s 311 call system, so it uses information already stored in a database," Chokwe says. (79)
Through the call system, citizens dial 3-1-1 to report non-emergency problems
—which include potholes. Chokwe and his friends determined that focusing on the 10 busiest streets in Jackson would give them a large enough sample size to test the prototype (原型).
(80)
Although the app isn’ t yet available for sale, Chokwe is already looking for ways to improve it.
The prototype remains limited to 10 streets in Jackson, but he hopes to add more, so that it includes every street in the city. And then he wants to go even farther. "I want to keep working on the app until it’ s nationwide," Chokwe says. [br] According to the passage, which of the following statements is TRUE?
选项
A、Chokwe developed the app all by himself.
B、People can buy this app from the online store.
C、His mother’ s car was once damaged over a pothole.
D、The app works by using the city’s 911 call system.
答案
C
解析
综合分析题。题干问的是“根据文章,下列哪项是正确的?”根据定位句“乔科韦和他的朋友罗德里格斯·拉特利夫及艾玛纽尔·布鲁克斯一起开发了这个手机应用。”(A项);“尽管这个手机应用软件还没有用于销售…”(B项);“在通过路中间一个大坑洞的时候,车子损坏了。”(C项);“应用是通过城市311电话呼叫系统运作的…”(D项)可知,答案中只有C项是符合文中原义的,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3980654.html
相关试题推荐
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
Morethan30,000driversandfrontseatpassengersarekilledorseriously
Morethan30,000driversandfrontseatpassengersarekilledorseriously
Morethan30,000driversandfrontseatpassengersarekilledorseriously
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_00431(20097)[/img][originaltext]Iliketortoisesverymuch
IntercityBusCompanywillbeproviding______busserviceforholidaytravelersn
学校吴晴我怎能忘记那美丽的校园呢?那儿处处是碧绿的芳草,绿草中铺着洁白的笔直的石路。路两边种的那些树分明是一品红,然而原该为大红色
Studiesrevealthatobesitycould,toalargeextent,beattributedtotheincre
DearSirs,WewelcomeyourenquiryofAprilandthankyouforyourinterest
若母亲为21/21易位携带者,则下一代患21-三体综合征的风险是A.25% B
模板、脚手架等施工设施,除按适用的标准定型选用外,一般需按设计及施工要求进行专项
共用题干 RecreationandSports1."Allworka
证券发行规模达到一定数量的可以采用联合保荐,但参与联合保荐的保荐机构不超过()家
对于一般软弱地基土层加固处理方法可归纳为()。A.换填土法 B.挤密土法
最新回复
(
0
)