首页
登录
职称英语
Charles Dickens was born in 1812 in Portsmouth, England. He was the second o
Charles Dickens was born in 1812 in Portsmouth, England. He was the second o
游客
2025-03-03
37
管理
问题
Charles Dickens was born in 1812 in Portsmouth, England. He was the second of eight children. His father always had problems with money. When Charles was 12 years old, his father went to prison because he was in debt. Charles had to leave school to help his family. He got a job in a dirty, old factory. Charles Dickens never forgot his difficult childhood. Many of his stories and books were about poor people and their problems.
(78)
Later, Charles went back to school for two more years.
He left school when he was 15 years old to become a newspaper reporter. In 1836, he began to write The Pickwick Papers. It was published as a series and was a huge success. By age 24, Dickens was a prominent writer in both Great Britain and the United States.
Many people bought his books, but they also paid to hear him read his stories aloud. Because there was no radio or television, people liked to hear famous writers read in public. Dickens read his works like he was acting in a play. He went on very successful reading tours and earned a lot of money.
Dickens was meticulous (过分注意琐事的). Everything had to be just right. When he worked at home, everything had to be in its place. He worked at a desk by a window that always had a vase (花瓶) of flowers and the same ornaments (装饰物) on it. (79)
He wrote 2, 000 words a day and he required complete quiet while he wrote.
He divided his page into three parts, and on each side he had notes in different colors. The main writing was in middle, the story notes were in the right margin, and the chapter notes were in the left margin. He also cared a lot about his appearance. [br] According to the passage, which of the following is TRUE?
选项
A、Dickens loved to travel.
B、Dickens’ stories were mostly about his own childhood.
C、Dickens made a lot of money on his reading tours.
D、Dickens left school to write The Pickwick Papers.
答案
C
解析
细节题。题干问的是“根据文章内容,下面哪项是正确的?”A为狄更斯喜欢旅行,从文中不可得出此结论,错误;B为狄更斯的故事大多都跟他的童年相关,错误;C为狄更斯在他的读书之旅中赚了很多钱,从定位句可知正确;D为狄更斯离开学校是为了写《匹克威克外传》,错误。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3980446.html
相关试题推荐
(78)Wouldyouriskyourlifeforacountrythatconsideredyouasecond-clas
(78)Wouldyouriskyourlifeforacountrythatconsideredyouasecond-clas
CharlesDickenswasbornin1812inPortsmouth,England.Hewasthesecondo
CharlesDickenswasbornin1812inPortsmouth,England.Hewasthesecondo
CharlesDickenswasbornin1812inPortsmouth,England.Hewasthesecondo
Wouldyouriskyourlifeforacountrythatconsideredyouasecond-classcitize
______ofthestudentsinourclassarefromthenorth.A、TwoninthB、Secondnint
Louis:CanIhavesomeinformationaboutthehealthclub?Charles:______A、Yes,
________YellowRiverisknowntobe________secondlongestriverinChina.A、The;
Let’sfinishourhomeworkinafewseconds;it’stimewe______.A、playedfootbal
随机试题
Alllifeontheearth______offthesun.A、dependsB、carriesC、keepsD、goesA本题考
Whatisthecar’sregistrationnumber?[br][originaltext]M:Hello,PoliceStat
WhoenjoysthemostpopularityinthepeopleofSouthAfrica?[br][originaltex
女性,26岁,已婚,继发性痛经3年,月经周期30天,经期5天,3年前曾人工流产1
共用题干 Animal's"SixthSense"Atsunami(海啸)
A.12.5π平方米 B.25平方米 C.(50-12.5π)平方米 D.
小鲁是某部队军官,已服役十年,面临转业,他对转业后是做公务员还是自主创业不知如何
(2021年真题)根据《民法典》的规定,下列关于撤销权消灭情形的表述中,正确的有
当采用建筑工程管理方法时,关于监理工程师的工作,说法正确的是()。A.只需
(2004年真题)经纬仪由照准部、()和基座三部分组成。A.垂直度盘 B.望
最新回复
(
0
)