首页
登录
职称英语
Is there enough oil beneath the Arctic National Wildlife Refuge(保护区)(ANWR)to
Is there enough oil beneath the Arctic National Wildlife Refuge(保护区)(ANWR)to
游客
2025-03-02
6
管理
问题
Is there enough oil beneath the Arctic National Wildlife Refuge(保护区)(ANWR)to help secure America’s energy future? PresidentObama certainly thinks so. He has argued that tapping ANWR’s oil would help ease California’s electricity crisis and increase the country’s energy independence, thus reducing its oil reliance on other countries. But no one knows for sure how much Crude oil lies buried beneath the frozen earth.
The oil industry goes with the high end of the range, which could equal as much as 10% ofU. S. consumption for as long as six years. By pumping more than 1 million barrels a day from the reserve for the next two or three decades, lobbyists claim, the nation could cut back on imports equivalent to(等于)all shipments to the U. S. from Saudi Arabia. An oil increase would also mean a multibillion-dollar windfall(意外之财)in tax revenues, royalties(开采权使用费)and leasing fees for Alaska and the Federal Government. Best of all, advocates of drilling say, damage to the environment would be insignificant. "We’ve never had a document case of oil rig chasing deer out onto the pack ice. " says Alaska State Representative Scott Ogan.
Not so fast, say environmentalists. The National Resources Defense Council says there may be no more than 3. 2 billion barrels of oil in the coastal plain of ANWR, a drop in the bucket that would do virtually nothing to ease America’s energy problems. And consumers would wait up to a decade to gain any benefits, because drilling could begin only after much bargaining. As for ANWR’s impact on the California power crisis, environmentalists point out that oil is responsible for only 1% of the Golden State’s electricity output and just 3% of the nation’s. [br] Those against oil drilling in ANWR argue that______.
选项
A、it can cause serious damage to the environment
B、it can do little to solve U. S. energy problems
C、it will drain the oil reserves in the Alaskan region
D、it will not have much commercial value
答案
B
解析
此题问的是石油开采反对派的意见,属于细节事实题。回到文中的第三段我们就可以找到答案,第三段中的“a drop in the bucket that would do virtually nothing to ease America’s energy problems”明确地表明了反对派的意见,即石油开采对于美国的能源危机于事无补。所以,正确答案选择B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3979136.html
相关试题推荐
Hewas______enoughtounderstandmyquestionsfromthegesturesImade.A、intel
Overthepastdecades,seaice________intheArctic(北极)asaresultofglobalwa
Howcanwegetridofgarbage?Dowehaveenoughenergysourcestomeetour
Howcanwegetridofgarbage?Dowehaveenoughenergysourcestomeetour
AstheNationalParkServicecelebratesits100thanniversary(周年纪念),Presi
AstheNationalParkServicecelebratesits100thanniversary(周年纪念),Presi
AstheNationalParkServicecelebratesits100thanniversary(周年纪念),Presi
Spending50minuteswithacellphoneclosetoyourearisenoughtochange
Spending50minuteswithacellphoneclosetoyourearisenoughtochange
Hewas______enoughtounderstandmyquestionsfromthegesturesImade.A、intell
随机试题
TheroleofwomeninBritainhaschangedalotinthiscentury,【C1】______in
DearMr.Suzuki,ThegoodswereceivedonJuly15werefoundnottomatchou
Whatisthespeaker’smajor?Itis______.[br][originaltext]Iamacolleg
Motorwaysarenodoubtthesafestroadsinthecountry.Mileformile,vehic
[originaltext]M:Ifelloffmybikelastweek,andmybackisstillhurtingnow
[originaltext]Scientistssayahugepercentageofbirdspeciesareindange
从金融诞生的那一天起,风险便相伴相随,必须谨慎对待。对于中国金融市场的发展现状来
2009年,某省全年粮食作物播种面积253.85万公顷,比上年增长1.5%;
患者,男,31岁。 1月来中上腹胀痛,每因情志不舒而胀痛明显,伴暖气频繁,时有
小学生宋某因多次偷窃,被所在的学校申请送工读学校进行矫治。对于这一申请.具有审批
最新回复
(
0
)