首页
登录
职称英语
Kids often ask Scout Bassett, of Palm Desert, California, if she wishes she h
Kids often ask Scout Bassett, of Palm Desert, California, if she wishes she h
游客
2025-03-01
33
管理
问题
Kids often ask Scout Bassett, of Palm Desert, California, if she wishes she had two normal legs. Scout, 18, answers, "No. I have never known anything different, and it would seem weird to me. Besides , if it weren’ t for the missing leg, I wouldn’ t have the opportunities I have today!"
Scout has faced big challenges. When she was only months old, she suffered from terrible burns. Her right leg was especially damaged, and doctors cut it off above the knee. When she was 14, she got a high-tech leg made for sports and put it to the test right away in a race for disabled athletes. "I remember being terrified because this was my first time, " she says. "But my doctor said, ’
You have to start somewhere
.
Scout was waiting nervously for the race to start when athlete Sarah Reinertsen came up and said, "I’ ve been doing this for a while. Let me give you some tips. " Reinertsen, who lost her leg when she was seven, is the first disabled woman to have finished the Ironman triathlon(铁人三项) in Hawaii. She works with an organization to help support people like Scout.
Reinertsen’ s encouragement changed the teenager’ s life. She lost that first race, but gained the confidence that she needed to compete. If Sarah could do it, she could too. Training hard, she now runs competitively and also finds time to share her story with school groups.
"Sometimes people look at me or at Sarah and think they have nothing in common with us. I tell them that even if you aren’ t physically challenged, everybody has challenges of some kind— maybe with family, or homework, or friends. No matter what it is, you can overcome that obstacle, " she says. "Everything you need is inside your heart. Take small steps. As time goes by, the steps will get bigger and you will reach your dream. " [br] Why does Scout answer "No" when asked if she wants two normal legs?
选项
A、She’ s scared of changing her current situation.
B、She couldn’ t have them even if she wanted to.
C、She has never thought of it before.
D、She’ s satisfied with what she has achieved as a disabled.
答案
D
解析
推理题。根据文章第一段第三句可知,斯科特说如果不是因为失去了一条腿,她就没有现在这些机会,故选项D(她对作为一个残疾人所收获的感到满意)符合文章意思。选项A(她对改变现状感到害怕)错误,文中没有提到。文中第一段第二句指出,斯科特从来没体验过与现在不同的生活,而且拥有两条腿对她来说很奇怪,因此选项B(即使她想她也不能拥有它们)和选项C(她以前从没有想过这个事)属于过度推断。故本题选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3978235.html
相关试题推荐
Peterwishesthathe()lawinsteadofliteraturewhenhewasincollege.A、could
DeathValleyisoneofthemostfamousdesertsintheUnitedStates,coverin
DeathValleyisoneofthemostfamousdesertsintheUnitedStates,coverin
DeathValleyisoneofthemostfamousdesertsintheUnitedStates,coverin
LivinginthecentralAmericandeserthasitsproblems,______obtainingwateris
LivinginthecentralAmericandeserthasitsproblems,________obtainingwater
TheCalifornialawmakersvotedThursdaytoraisethelegalagetobuytobacc
TheCalifornialawmakersvotedThursdaytoraisethelegalagetobuytobacc
TheCalifornialawmakersvotedThursdaytoraisethelegalagetobuytobacc
TheCalifornialawmakersvotedThursdaytoraisethelegalagetobuytobacc
随机试题
Accordingtothepassage,insuranceispossiblebecause______.[br]Accordingt
Iremember______tothezoobymyfatherwhenIwasachild.A、tobetakenB、had
[audioFiles]2018m3x/audio_ezfj_ezflisteningd_201803_166[/audioFiles]SnackC
下列关于因果图的叙述正确的是()A.一种逐步深入研究和讨论质量问题的图示方法
符合肾病综合征的有关检查是A.尿蛋白>3.5g/d,血清蛋白<3g/dl B.
D每个汉字的笔画数分别为1,2,3,4,选项中只有D是5笔。故答案为D。
A.α-羟丁酸B.戊酮C.乙酰乙酸D.丙酮E.β-羟丁酸Gerhardt法只能榆
患者23岁。向来体虚,日前食冷饮后,不思饮食少纳呆,腹痛喜按,得热痛减。精神萎靡
下列各项中,在识别和评估重大错报风险时应当假定存在舞弊风险的是()。A.复
机械设备对工程质量有重要的影响,机械设备包括( )。A.建筑材料 B.构配件
最新回复
(
0
)