首页
登录
职称英语
Chokwe Selassie is on a mission to help drivers avoid potholes(路面坑洼). The eig
Chokwe Selassie is on a mission to help drivers avoid potholes(路面坑洼). The eig
游客
2025-03-01
38
管理
问题
Chokwe Selassie is on a mission to help drivers avoid potholes(路面坑洼). The eighth-grader was inspired to kick off his mission on a recent morning, when his mother was driving him to school. Their car was damaged as it went over a huge pothole in the middle of the street in their hometown of Jackson, Mississippi. "I decided I was going to do something about the pothole problem in my city" , Chokwe says. His solution; an app that warns drivers when there is a pothole ahead. Chokwe developed the app with his friends Rodriguez Ratliff and Emmanuel Brooks. "When the app detects a pothole, it is highlighted (突出显示) in red," Chokwe says. "And if you get close to the pothole, your phone will warn you. " Drivers can also use the app to report any potholes they encounter, and to look for other routes they can take to avoid roads that have them.
The app relies on current available information about the streets of Jackson. "It works by using the city’s 311 call system, so it uses information already stored in a database," Chokwe says. Through the call system, citizens dial 3-1-1 to report non-emergency problems—which include potholes. Chokwe and his friends determined that focusing on the 10 busiest streets in Jackson would give them a large enough sample size to test the prototyped(原型).
Although the app isn’ t yet available for sale, Chokwe is already looking for ways to improve it. The prototype remains limited to 10 streets in Jackson, but he hopes to add more, so that it includes every street in the city. And then he wants to go even farther. "I want to keep working on the app until it’ s nationwide," Chokwe says. [br] Accordingto the passage, which of the following statements is TRUE?
选项
A、Chokwe developed the app all by himself.
B、People can buy this app from the online store.
C、His mother’ s car was once damaged over a pothole.
D、The app works by using the city’ s 911 call system.
答案
C
解析
细节题。文章第一段第六句提及这款应用程序的开发者是乔奎和他的朋友,A项不正确。最后一段第一句提到,该应用程序还没有投入市场,因此买不到,B项也不正确。第二段第二句提到所有信息来源于城市311呼叫系统,D项也不正确。第一段中描述了乔奎母亲在送他上学的途中因未能及时避让坑洼,车辆受损。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3977961.html
相关试题推荐
Tospeed______yourentry,pleasebringyourAdmissionCardwithyou.A、upB、onC、
Althoughtheappisn’tyetavailableforsale,Chokweisalreadylookingforway
Theauthoritieswouldn’t______uspermissiontoflyallthewaydowntoSanFran
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
Morethan30,000driversandfrontseatpassengersarekilledorseriously
Morethan30,000driversandfrontseatpassengersarekilledorseriously
随机试题
Thelittleboywascontinually______theornaments.A、trippingupB、fallingdownC
Accordingtothetalkshowhostess,creativeindustriesintheUKoftenattract_
我宁可安于贫穷,也不愿意用不正当手段赚钱。(wouldrather)Iwouldratherremainpoorthanobtain/acquir
Atwhattimeofdaydidthefirestart?Intheearly______.[br][originaltext
Everylivingthinghaswhatscientistscallabiologicalclockthatcontrols
[originaltext]Whyispinkorpurpleacolourforgirlsandblueorbrownfo
患者,女,75岁,高血压病30余年,平日血压控制在140/90mmHg,糖尿病4
C30商品凝土合同约定的基准价为300元/m3,合同约定的风险幅度为10%,其中
胎盘娩出后子宫底每天下降A、4~5Cm B、3~4Cm C、2~3Cm D
手厥阴心包经与少阳三焦经交于A.食指 B.无名指 C.小指 D.足大趾
最新回复
(
0
)