首页
登录
职称英语
The way people hold to the belief that a fun filled, pain free life equals ha
The way people hold to the belief that a fun filled, pain free life equals ha
游客
2025-03-01
7
管理
问题
The way people hold to the belief that a fun filled, pain free life equals happiness actually reduces their chances of ever attaining real happiness. If fun and pleasure are equal to happiness then pain must be equal to unhappiness. But in fact, the opposite is true: more often than not things that lead to happiness involve some pain.
As a result, many people avoid the very attempts that are the source of true happiness. They fear the pain inevitably brought by such things as marriage, raising children, professional achievement, religious commitment, self-improvement.
Ask a bachelor why he resists marriage even though he finds dating to be less and less satisfying. If he is honest he will tell you that he is afraid of making a commitment. For commitment is in fact quite painful. The single life is filled with fun, adventure, excitement. Marriage has such moments, but they are not its most distinguishing features.
Couples with infant children are lucky to get a whole night’ s sleep or a three day vacation. I don’ t know any parent who would choose the fun to describe raising children. But couples who decide not to have children never know the joys of watching a child grow up or of playing with a grandchild.
Understanding and accepting that true happiness has nothing to do with fun is one of the most liberating realizations. It liberates time: now we can devote more hours to activities that can genuinely increase our happiness. It liberates money: buying that new car or those fancy clothes that will do nothing to increase our happiness now seems pointless. And it liberates us from envy: we now understand that all those who are always having so much fun actually may not be happy at all. [br] According to the author, a bachelor resists marriage chiefly because______.
选项
A、he is reluctant to take on family responsibilities
B、he believes that life will be more cheerful if he remains single
C、he finds more fun in dating than in marriage
D、he fears it will put an end to all his fun, adventure and excitement
答案
A
解析
细节题。根据第三段第二句可知,问一个单身汉为什么不结婚,如果他是诚实的,他会告诉你他害怕做出承诺。选项B(他认为如果继续单身,生活会更加开心)文中未提及。选项C(他发现约会比婚姻更有趣)与文意不符,根据第三段第一句可知,一个单身汉尽管越来越觉得约会很乏味,可还是拒绝结婚。选项D(他害怕一旦结婚了,所有的乐趣、冒险和激情都结束了)与文意不符,根据第三段最后一句可知,婚姻中也有这样的时刻。选项A(他不愿意承担家庭责任)符合文意,故本题选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3977790.html
相关试题推荐
Atpresenttime,peoplehaveatrendtoliveinthe______.A、suburbB、suburbsC、g
Fiftyyearsago,wealthypeoplelikedhuntingwildanimalsforfun______sightsee
Welovepeace,yetwearenotthekindofpeopletoyield______anymilitarythr
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—havebe
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—havebe
Itwasanearlymorninginsummer.Inthestreets,sleepyeyedpeopleweremo
Itwasanearlymorninginsummer.Inthestreets,sleepyeyedpeopleweremo
Itwasanearlymorninginsummer.Inthestreets,sleepyeyedpeopleweremo
Itwasanearlymorninginsummer.Inthestreets,sleepyeyedpeopleweremo
Itwasanearlymorninginsummer.Inthestreets,sleepyeyedpeopleweremo
随机试题
MynameisLiuYan,I’mauniversitystudentandI(11)inEnglish.Forme
Areportsaid______(这里只剩下不过30只野生老虎).therewerenomorethan30wildtigerslef
[originaltext]AmandaLaMunyonlivesinOklahoma.Sheis14yearsold.She
档案作用是稳定的、被动的、潜在的。()
B
2016年1月1日,某企业取得银行为期一年的周转信贷协定,金额为100万元,1月
关于蛋白尿,下列哪一项是错误的A.组织性蛋白尿,见于肾小管-间质疾病、尿路感染
初次学习吹奏口琴时,老师应指导学生从哪个音区开始()A.低音区开始 B.
合成时不依赖维生素K的因子是A.AT B.PC C.FⅡ D.PS E.
建设工程施工承包的固定总价合同适用的情况有()。A.估计在施工过程中环境因素变
最新回复
(
0
)