首页
登录
职称英语
In 1950, Helena Rubinstein was one of the richest women in the world. She sta
In 1950, Helena Rubinstein was one of the richest women in the world. She sta
游客
2025-03-01
22
管理
问题
In 1950, Helena Rubinstein was one of the richest women in the world. She started with nothing. She had no money, no education, and no one to help her. All she had were 12 jars of face cream and a lot of energy and ambition. She turned there into a multimillion-dollar cosmetics (化妆品) empire.
Helena Rubinstein was born in 1870 in Krakow, Poland. She was the oldest of eight girls. Helena ’ s mother thought that beauty was very important. She used a special skin cream that a foreign chemist made for her. Helena’ s mother made all of her daughters use it too.
Helena’ s father wanted her to be a doctor. But she hated medicine and left school. Her father was very angry. Then he wanted her to get married, but she refused. In 1992, she went to Melbourne, Australia, to live with a cousin and an uncle. She took only her clothes and 12 jars of face cream.
Helena didn’ t speak English. She had no money and no plans. After she arrived, everyone noticed her beautiful skin. In Australia, the hot and dry weather is very bad for the skin. When she told some of the women about the face cream, they all wanted some. Helena sold them her cream and then ordered more.
Helena borrowed $ 1, 500 and opened a shop to sell the cream. She worked 18 hours a day, seven days a week. She lived simply and saved all of her profits. She also learned how to make different kinds of creams and showed women how to take care of their skin. It was the first shop of this kind in the world.
In less than two years, Rubinstein had paid her loan and saved $50, 000. She made more and more money every year. All this time, she thought only of work and success. A newspaper reporter named Edward Titus was in love with her. But she was not interested in him. She left Australia and went to Europe to learn more about the science of beauty. [br] From the passage, we learn that______.
选项
A、Helena had 8 sisters
B、Helena was born in Poland
C、Helena’ s mother made skin cream for her daughters
D、Helena’ s father was a doctor
答案
B
解析
细节题。根据文章第二段第一句“Helena Rubinstein was born in 1870 in Krakow,Poland.”可知,Helena出生在波兰,故答案为B。文章第二段第二句“She was the oldest of eight girls.”提到,Helena家里共有8个女孩,选项A认为Helena有8个姐妹,与原文信息不符,故排除。文章第二段第四句“She used a special skin cream that a foreign chemist made for her.”提到,Helena的母亲和妹妹用都是外国药剂师特制的面霜,选项C认为Helena的母亲为她的女儿制作润肤霜,与原文信息不符,故排除。选项D,原文未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3977466.html
相关试题推荐
Thecarindustry______notonlytheeconomybutalsotheculturesoftheworld.A、
VanGoghis______thebest-knownpainterintheworld.A、probablyB、reasonablyC、i
Hetalksasifhe()everythingintheworld.A、knowsB、knewC、hadknownD、wouldh
Hetalksasifhe()everythingintheworld.A、knowsB、knewC、hadknownD、wouldh
Hetalksasifhe()everythingintheworld.A、knowsB、knewC、hadknownD、wouldh
Hewasoneoftherichestandmostpowerfulmenofhistime.他是那个时代最富有、最有权势的人。
Atthattime,Englandhadmanycoloniesaroundtheworld.那时,英国在全球有很多殖民地。
In1950,HelenaRubinsteinwasoneoftherichestwomenintheworld.Shesta
In1950,HelenaRubinsteinwasoneoftherichestwomenintheworld.Shesta
In1950,HelenaRubinsteinwasoneoftherichestwomenintheworld.Shesta
随机试题
Everyculture(文化)callsteachersdifferent.Forexample.Inmanycountriesstud
Afinancialfutureisacontracttobuyorsellcertainformsofmoneyata
【B1】[br]【B7】[audioFiles]audio_eufm_j54_007(20082)[/audioFiles]sketch
党中央提出的()的原则,是对我们党干部选拔任用工作历史经验的科学总结。A.德才
杜某,病由抑郁而起,证见腹部结块,或左或右,走窜不定,按之略痛,脘胁不舒,嗳气频
根据《标准化法》关于团体标准的说法,正确的是()。A:仅供本团体成员约定采用
在近景摄影中常布置人工标志用作控制点或待测未知点,目的在于()A:提高测量精度
对于一个投资项目,如果NPV_________0,表明该项目在r的回报率要求下是
王某为某企业员工,2017年发生了如下经济行为。 (1)单位依照国家标准为王某
子宫颈癌常见的组织学类型是A.小细胞癌 B.移行细胞癌 C.鳞状细胞癌 D
最新回复
(
0
)