首页
登录
职称英语
No country in the world has more daily newspapers than the USA. There are alm
No country in the world has more daily newspapers than the USA. There are alm
游客
2025-02-28
29
管理
问题
No country in the world has more daily newspapers than the USA. There are almost 2, 000 of them, as compared with 155 in Japan, 164 in Argentina and 111 in Britain. The quality of some American papers is extremely high and their views are quoted all over the world. Distinguished dailies like the Washington Post or the New York Times have a powerful influence all over the country. However, the Post and the Times are not national newspapers in the sense that The Times is in Britain or LeMonde is in France, since each American city has its own daily newspaper. The best of these present detailed accounts of national and international news, but many tend to limit themselves to state or cite news.
Like the press in most other countries, American newspapers range from the " sensational" , which feature crime, sex and rumor, to the serious, which focus on factual news and the analysis of world events. But with few exceptions American newspapers try to entertain as well as give information , for they have to compete with television.
Just as American newspapers give way to all tastes, so do they also try and apply to readers for all political persuasions. A few newspapers support extremist groups on the far right and on the far left, but most daily newspapers attempt to attract middle-of-the-road Americans who are essentially moderate. Many of these papers print columns by well-known journalists of different political and social views, in order to present a balanced picture.
As in other democratic countries American newspapers can be either responsible or irresponsible, but it is generally accepted that the American press serves its country well and that it has more than once bravely uncovered political scandals or crimes, for instance, the Watergate Affair. The newspapers drew the attention of the public to the fears of the Vietnam War. [br] There are fewer national newspapers in______.
选项
A、Britain than in the USA
B、France than in Britain
C、the USA than in Britain or France
D、France than in the USA or Britain
答案
C
解析
根据文章第一段提到的“However,the Post and the Times are not national newspapers in the sense that The Times is in Britain or LeMonde is in France,since each American city has its own daily newspaper.”可知,美国每个城市都有自己的报纸,并且很少有报纸把自己定位为像英国的《泰晤士报》或者法国的《世界报》那样的国家级媒体。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3976240.html
相关试题推荐
Englandisnotabigcountry:fromnorthtosouthandfromeasttowestiti
Someeconomistsattributemuchoftherisingwageinequalityinthiscountry____
Wouldyouriskyourlifeforacountrythatconsideredyouasecond-classci
Wouldyouriskyourlifeforacountrythatconsideredyouasecond-classci
Wouldyouriskyourlifeforacountrythatconsideredyouasecond-classci
Wouldyouriskyourlifeforacountrythatconsideredyouasecond-classci
Icameacrossanoldcountryguidebooktheotherday.Itlistedallthetrad
Icameacrossanoldcountryguidebooktheotherday.Itlistedallthetrad
Icameacrossanoldcountryguidebooktheotherday.Itlistedallthetrad
Icameacrossanoldcountryguidebooktheotherday.Itlistedallthetrad
随机试题
中国银行(BankofChina)是中国四大国有商业银行之一。它在全球范围内为个人和企业客户提供全面、优质的金融服务。自1912年成立以来,中国银行
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen
下列关于产品策划过程中的三个关系的说法,正确的有( )。A.应在用户需求和出版
最常用的补气方式是?()A.偷气 B.抢气 C.就气 D.通气
()是指信息接收方收到的信息与信息发送方发送的信息完全一致。A.信息的确定性
儿童学习语言发音最容易的年龄阶段是( )。A.2~3岁 B.3~4岁 C.
首次将“非赞同毋纳税”以法律形式确定下来的是(??)。A.《大宪章》 B.《权
河北新闻网2014年2月13日报道:近日,河北蔚县剪纸艺人高佃亮制作的9幅冬奥会
证券公司申请融资融券业务,需要经营证券经纪业务已满()年。A:1 B:2 C
《工程建设项目招标范围和规模标准规定》要求,勘察项目必须招标的规模标准是单项合同
最新回复
(
0
)