首页
登录
职称英语
From a newspaper editorial: Many people who are addicted to heroin will eventual
From a newspaper editorial: Many people who are addicted to heroin will eventual
游客
2025-02-26
1
管理
问题
From a newspaper editorial: Many people who are addicted to heroin will eventually attempt to overcome their addiction, principally for two reasons: the expense of maintaining a heroin addiction and the fear of arrest. If heroin were legalized and made available cheaply, as some people advocate, neither of these reasons would apply. The considerations above can best serve as part of an argument that
选项
A、legalizing the sale of heroin would cause the price of this drug to go down.
B、making it easier for heroin addicts to obtain treatment for their addiction would encourage many heroin addicts to attempt to overcome their addiction.
C、legalizing the sale of heroin would increase the number of crimes committed by heroin addicts to support their addiction.
D、making heroin available legally and cheaply would make it less likely that heroin addicts will attempt to overcome their addiction.
E、decreasing the severity of penalties for individuals who use heroin would not increase the number of new heroin addicts.
答案
D
解析
本题问法特别,貌似新题型,实际上是近年来对完成段落即解释题型的一种变型,即以上考虑可用于以下哪一个论述,重点找一个在逻辑上与段落推理相连贯的一项,而(D)所表达的刚好与上述推理吻合,所以(D)正确;(A)、(B)、(C)、(E)都不符合连贯的目的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3973643.html
相关试题推荐
Fromanewspapereditorial:Manypeoplewhoareaddictedtoheroinwilleventual
Apublic-serviceadvertisementadvisesthatpeoplewhohaveconsumedalcoholsho
4.Politician:Fewerpeopleareenteringthelabormarketnowthanpreviously.
Advertisersareoftencriticizedfortheirunscrupulousmanipulationofpeople’s
Accordingtoarecentcross-culturalstudy,marriedpeopleingeneralhavelonge
Extraordinarilyfewpeoplehavetheabilitytobesuccessfulcommoditytraders.
SomecommunitiesinFloridaarepopulatedalmostexclusivelybyretiredpeoplea
Allactorsareexuberantpeopleandallexuberantpeopleareextroverts,butnev
Peoplecannotbemorallyresponsibleforthingsoverwhichtheyhavenocontrol.
Thenumberofhospitalemergencyroomvisitsbyheroinusersgrewbymorethan2
随机试题
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[originaltext]Thegeogr
Aidedbytherecentabilitytoanalyzesamplesofairtrappedinglaciers,s
[originaltext]W:Themarketisbecomingreallymoreandmorecompetitive.M:Ex
下列哪些选项属于水土保持的预期目标?( )A.取土场全部进行防护处理,开挖坡面
A.超声多普勒 B.静脉氧含量测定 C.静脉造影 D.Homans征阳性
所谓“环境资源商品化”就是赋予自然以经济价值,并将环境纳入市场经济体系中,将环境
D提示:此题为二极管限幅电路,分析二极管电路首先要将电路模型线性化,即:将二极管断开后分析极性(对于理想二极管,如果是正向偏置将二极管短路,否则将二极管断路),
中小学生主要的人际关系包括()、亲子关系和()。
2020年8月应届大学毕业生王某入职甲公司,按照公司财务人员的要求,王某在P银行
当设计无要求时,楼梯梯段净高最小值为()。A.1.8m B.2.0m C.2
最新回复
(
0
)