首页
登录
职称英语
Potato cyst nematodes are a pest of potato crops. The nematodes can lie dormant
Potato cyst nematodes are a pest of potato crops. The nematodes can lie dormant
游客
2025-02-26
31
管理
问题
Potato cyst nematodes are a pest of potato crops. The nematodes can lie dormant for several years in their cysts, which are protective capsules, and do not emerge except in the presence of chemicals emitted by potato roots. A company that has identified the relevant chemicals is planning to market them to potato farmers to spread on their fields when no potatoes are planted; any nematodes that emerge will soon starve to death. Which of the following, if true, best supports the claim that the company’s plan will be successful?
选项
A、Nematodes that have emerged from their cysts can be killed by ordinary pesticides.
B、The only part of a potato plant that a nematode eats is the roots.
C、Some bacteria commonly present in the roots of potatoes digest the chemicals that cause the nematodes to emerge from their cysts.
D、Trials have shown that spreading even minute quantities of the chemicals on potato fields caused nine-tenths of the nematodes present to emerge from their cysts.
E、The chemicals that cause the nematodes to emerge from their cysts are not emitted all the time the potato plant is growing.
答案
D
解析
本题思路很清晰,主要在于读懂段落。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3973581.html
相关试题推荐
Potatocystnematodesareapestofpotatocrops.Thenematodescanliedormant
Freshpotatoesgenerallycostabout$2fora10-poundbag,whereasdehydratedi
In1980,thecostofppoundsofpotatoeswasddollars.In1990,thecostof2p
PERENNIAL:A、absorbentB、fleetingC、unsurprisingD、sterileE、dormantB
CONIFER:NEEDLE::A、potato:tuberB、cactus:spineC、melon:gourdD、bud:stal
PERENNIAL:A、absorbentB、fleetingC、unsurprisingD、sterileE、dormantB
CONIFER:NEEDLE::A、potato:tuberB、cactus:spineC、melon:gourdD、bud:stalkE、grove
Normally,seedsofEmmenathependuliflorastaydormantforyearsandgermina
随机试题
Whatarethetwopersonstalkingabout?[br][originaltext]F:Areyoucatching
Wecanlearnfromthefirstparagraphthatself-esteemis______.[br]Whichis
Anewstudyfoundthatinner-citykidslivinginneighborhoodswithmoregre
[originaltext]W:Dr.Carter’sOffice.M:Yes,I’dliketomakeanappointment
Thepolicewentintoaction______theyheardthealarm.A、promptlyB、presentlyC、
患者,女,50岁。下肢酸胀感近10年,加重伴疼痛1年,双侧下肢内侧可见曲张静脉,
患者腹大胀满不舒,早宽暮急,面色苍黄,嗜睡,语无伦次,逐渐昏迷,舌苔灰腻,脉弦细
下列关于图中日历中信息的说法错误的是: A.上一年是丙申年 B.这一年的2月
商业银行组织架构是银行各部分(包括一切机构和部门)按照一定的()组成的一个有机
某网络计划中,已知工作A的紧后工作是H和K,工作H的最迟开始时间为18天
最新回复
(
0
)