首页
登录
职称英语
Mud from a lake on an uninhabited wooded island in northern Lake Superior contai
Mud from a lake on an uninhabited wooded island in northern Lake Superior contai
游客
2025-02-26
35
管理
问题
Mud from a lake on an uninhabited wooded island in northern Lake Superior contains toxic chemicals, including toxaphene, a banned pesticide for cotton that previously was manufactured and used, not in nearby region of Canada or the northern United States, but in the southern United States. No dumping has occurred on the island. The island lake is sufficiently elevated that water from Lake Superior does not reach it. The statements above, if true, most strongly support which of the following hypotheses?
选项
A、The waters of the island lake are more severely polluted than those of Lake Superior.
B、The toxaphene was carried to the island in the atmosphere by winds.
C、Banning chemicals such as toxaphene does not aid the natural environment.
D、Toxaphene has adverse effects on human beings but not on other organisms.
E、Concentrations of toxaphene in the soil of cotton-growing regions are not sufficient to be measurable.
答案
B
解析
本题为“上面段落支持下面哪一个假设”,这种题型大多与归纳题思维一样,但毕竟不完全等于归纳,它比归纳范围要大,这类题有时可以转化为解释现象来考查,即下面哪一个可以解释上面现象的考题。本题指出某岛屿湖泊的泥土里含有Toxaphene,但其制造不在附近区域,也不是从dumping中来,也不是来自于superior湖的水,那么怎么在这个岛屿湖泊泥土里会有Toxaphene?如果Toxaphene是被风带到了这个岛上,正如(B)所说,可以很好地解释上述现象,所以(B)正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3973577.html
相关试题推荐
MudfromalakeonanuninhabitedwoodedislandinnorthernLakeSuperiorcontai
Onevarietyofpartiallybiodegradableplasticbeveragecontainerismanufacture
ThewildmouflonsheepoftheislandofCorsicaaredirectdescendantsofsheep
Mostdisposableplasticcontainersarenowlabeledwithacodenumber(from1to
ExcavationoftheancientcityofKourionontheislandofCyprusrevealedapat
Thetoxinproducedbycertainmarinesnailscontainsvariousproteins,oneofwh
SeismologistsstudyingtheearthquakethatstucknorthernCaliforniainOctober
EatenintheMediterraneancountries,northernEuropeansviewedthetomatowith
ThereasonmanypeopleconsidertheMediterraneanislandtobeungovernableisb
ThethousandsofvolcanicislandsandcoralatollsoftheSouthSeashaveatota
随机试题
Theworld’sgreatestsportingevent,theOlympicGames,upholdstheamateuridea
Theroomisinaterriblemess;it______(肯定没打扫过).can’thavebeencleaned此句译为:这房
TimeIfyoucan【T1】______,youcanknowthetimeofday.Butnooneknow
Thelocaleducationauthoritycompiledalistof"potentialsecurityproblem
Thereisnoshortageofadjectivesonecanapplytoairlineseats:uncomfort
加快(),已成为世界各国应对能源和生态环境问题的共同选择。A.发展清洁能源
根据不同的附加条件,优先股可以分为()。 ①固定股息优先股和浮动股息优先
陶行知任育才中学的校长时,有一天他看到一位男生欲用砖头砸同学,就将其制止,并责令
某一细胞群体杀伤肿瘤细胞机制为:①通过其Ag受体识别肿瘤细胞特异Ag,在Th辅助
电信业管制的目标包括()。A.促进基本通信业务的普遍服务 B.促进有效的市场
最新回复
(
0
)