首页
登录
职称英语
Claim: Country X’s government lowered tariff barriers because doing so served th
Claim: Country X’s government lowered tariff barriers because doing so served th
游客
2025-02-26
1
管理
问题
Claim: Country X’s government lowered tariff barriers because doing so served the interests of powerful foreign companies. Principle: In order for a change to be explained by the advantage some person or group gained from it, it must be shown how the interests of the person or group played a role in bringing about the change. Which one of the following, if true, can most logically serve as a premise for an argument that uses the principle to counter the claim?
选项
A、Foreign companies did benefit when Country X lowered tariff barriers, but consumers in Country X benefited just as much.
B、In the period since tariff barriers were lowered, price competition among importers has severely limited importers’ profits from selling foreign companies’ products in Country X.
C、It was impossible to predict how Country X’s economic reforms, which included lowering tariff barriers, would affect the economy in the short term.
D、Many of the foreign companies that benefited from Country X’ s lowering tariff barriers compete fiercely among themselves both in Country X and in other markets.
E、Although foreign companies benefited when Country X lowered tariff barriers, there is no other evidence that these foreign companies induced the change.
答案
E
解析
声明中用外国有实力的公司的利益来解释x国降低关税的原因,而原则表明要用有实力的外国公司的利益来解释x国降低关税的原因,声明中还必须表明有实力的外国公司的利益在降低关税中起了什么作用。也就是说外国有实力的公司的利益在X国降低关税中的作用是用前者来解释后者的必要条件。由此分析可知,原则反对声明的一个前提是声明中没有表明是这些外国公司引起了这场变革,即(E)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3973330.html
相关试题推荐
Claim:CountryX’sgovernmentloweredtariffbarriersbecausedoingsoservedth
Accordingtoofficialgovernmentrecords,inGreenlandthesuiciderate(suicides
ThecostofproducingradiosinCountryQistenpercentlessthanthecostofp
Agovernmentagencypublishesratingsofairlines,rankinghighesttheairlines
InBassariaagroupofthatcountry’smostseniorjudgeshascriticizedtheunif
InJanuarytherewasalargedropinthenumberofnewhousessold,becauseinte
ThecottonfarmsofCountryQbecamesoproductivethatthemarketcouldnotabs
AseveredroughtcanactuallylessenthetotalamountofgovernmentaidthatUni
Foratradeembargoagainstaparticularcountrytosucceed,ahighdegreeofbo
GeorgeBernardShawwrote:"Thatanysanenation,havingobservedthatyoucould
随机试题
Acommonassumptionabouttheprivatesectorofeducationisthatitcaters
Thewayinwhichpeopleusesocialspacereflectstheirsocialrelationships
Thescholarsworkedveryhard,buttheyworked____________(既不为名也不为利)neitherfor
不伴随有能量损失的极化形式是A.电子式极化 B.离子式极化 C.偶极
(2022年真题)根据《劳动合同法》,下列职工,可以获得用人单位经济补偿的有(
金融管理秩序具体包括()。A:银行管理秩序B:货币管理秩序C:信贷管理秩序
共用题干 一般资料:求助者,男性,21岁,高中学历,一年前来城市打工。下面是心
甲公司与乙公司达成股权收购协议,甲公司以本公司公允价值为3元/股的1600万股和
(2018年真题)政府债券管理者向小投资人发行不可上市国债,这属于国债发行的(
我国卫生部规定,1名供精者的精子最多只能提供给( )。A.8名妇女受孕 B.
最新回复
(
0
)