首页
登录
职称英语
Since the mayor’ s publicity campaign for Greenville’ s bus service began six mo
Since the mayor’ s publicity campaign for Greenville’ s bus service began six mo
游客
2025-02-26
1
管理
问题
Since the mayor’ s publicity campaign for Greenville’ s bus service began six months ago, morning automobile traffic into the midtown area of the city has decreased seven percent. During the same period, there has been an equivalent rise in the number of persons riding buses into the midtown area. Obviously, the mayor’s publicity campaign has convinced many people to leave their cars at home and ride the bus to work. Which of the following, if true, casts the most serious doubt on the conclusion drawn above?
选项
A、Fares for all bus routes in Greenville have risen an average of five percent during the past six months.
B、The mayor of Greenville rides the bus to City Hall in the city’s midtown area.
C、Road reconstruction has greatly reduced the number of lanes available to commuters in major streets leading to the midtown area during the past six months.
D、The number of buses entering the midtown area of Greenville during the morning hours is exactly the same now as it was one year ago.
E、Surveys show that longtime bus riders are no more satisfied with the Greenville bus service than they were before the mayor’s publicity campaign began.
答案
B
解析
该研究者猜想人们首先到达南美,这个猜想后面的推理是没有比在南美发现的人类遗址之前更早的北美遗址的证据,如果发现,如(B)所述,一些北美遗址比南美遗址更古老,该猜想后面的推理就无法成立,因此,(B)是正确答案;(A)和(E)中提到的事实都发生在短文讨论的事物之后的时间段,因此没有与该猜想产生矛盾;尽管(C)和(D)描述了关于南美遗址的发现,但(C)中提到的相对气候和(D)中提到的居住的时间长短,都没有提供反对该猜想的证据。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3973202.html
相关试题推荐
31.Thefewerrestrictionsthereareontheadvertisingoflegalservices,the
Inthelastfewyears,thenumberofconvictedcriminalsgivencommunityservice
Contrarytopopularopinion,themovementtowardaserviceeconomyisleadingne
Whenrateswereraisedin1985,postalserviceofficialspredictedtheywouldma
OnelegacyofMadisonAvenue’srecentcampaigntoappealtopeoplefiftyyearso
Thefactthatsuperiorservicecangenerateacompetitiveadvantageforacompan
Thefactthatsuperiorservicecangenerateacompetitiveadvantageforacompan
Thefactthatsuperiorservicecangenerateacompetitiveadvantageforacompan
Acertainshippingservicechargesaninsurancefeeof$0.75whenshippinganyp
Economicscanrenderserviceintheareaofexchange,butitstools
随机试题
Whatistheterribleresultofcontinuinghuntingwhales?Theywillgradually__
NextmonthBritonswillhaveyetmoresmartphonestochoosefrom,whendevice
DifferentKindsofMeetingsNowadays,therearetho
[originaltext]W:Sir,canIhelpyou?M:Iboughtatelevisionsetherelastwe
Amajoraspectofmanyfirms’marketingstrategiesoverthepastdecadehav
[originaltext]TheAmericanpatentsystem,providedforintheConstitution,
HowPovertyChangestheBrainA)Yousawthepicturesinscien
下列关于或有事项的说法中,正确的有()。[2015年9月真题] Ⅰ.甲公司因
可交换公司债券与可转换公司债券的股权稀释效应不同。()
患者男,55岁。无痛性肉眼血尿4个月.IVP显示左肾盂内有充盈缺损,膀胱镜检见左
最新回复
(
0
)