首页
登录
职称英语
Red blood cells in which the malarial-fever parasite resides are eliminated from
Red blood cells in which the malarial-fever parasite resides are eliminated from
游客
2025-02-26
1
管理
问题
Red blood cells in which the malarial-fever parasite resides are eliminated from a person’s body after 120 days. Because the parasite cannot travel to a new generation of red blood cells, any fever that develops in a person more than 120 days after that person has moved to a malaria-free region is not due to the malarial parasite. Which of the following, if true, most seriously weakens the conclusion above?
选项
A、The fever caused by the malarial parasite may resemble the fever caused by flu viruses.
B、The anopheles mosquito, which is the principal insect carrier of the malarial parasite, has been eradicated in many parts of the world.
C、Many malarial symptoms other than the fever, which can be suppressed with antimalarial medication, can reappear within 120 days after the medication is discontinued.
D、In some cases, the parasite that causes malarial fever travels to cells of the spleen, which are less frequently eliminated from a person’ s body than are red blood cells.
E、In any region infested with malaria-carrying mosquitoes, there are individuals who appear to be immune to malaria.
答案
D
解析
该短文得出结论,因为疟疾寄生虫不能在血红细胞中寄居超过120天,在传染发生120天之后,那些疟疾寄生虫就不能引起发热了。然而,根据(D),人体内有一个地方该寄生虫可以在传染之后寄居超过120天,因此,(D)削弱了该结论并成为正确答案;选项(A)仅指出疟疾热的症状与其他疾病的症状相似,选项(C)仅指出别的疟疾热症状的存在,选项(E)仅指出了对疟疾免疫的可能性,但这三个选项均与在什么条件下会出现疟疾热的问题无关;选项(B)确认了有没有疟疾的地区存在,但同该结论没有其他关系。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3973199.html
相关试题推荐
Redbloodcellsinwhichthemalarial-feverparasiteresidesareeliminatedfrom
Willsarguesthatcertainmalarialparasitesareespecially(i)______becausethey
Toavoidannihilationbyparasites,somecaterpillarsareableto(i)______peri
Thenotionthataparasitecanalterthebehaviorofahostorganismisnotmere
Ifaspeciesofparasiteistosurvive,thehostorganismsmustlivelongenough
随机试题
Withmoreandmoreyoungpeoplegettingintotroublewiththelaw,racialwo
"Wife",whichusedtorefertoanywoman,standsfor"amarriedwoman"inmodern
A.lookingB.focusonC.variousD.extensiveE.regionF.differences
[originaltext]AbrahamLincoln’sfather,ThomasLincoln,wasborninVirgini
Formostofus,thepurposeoftheholidaysistobringpeace,love,andgoo
振动台按其工作原理可以分为机械振动台、手动振动台和液压振动台。()
教育的基本要素包括教育者、受教育者和教育影响。()
在社会服务机构中,招聘并分配员工到组织设定的职位上去是人力资源管理的()部
企业员工的培训管理系统包括()。A.培训组织体系 B.培训激励体系 C.培训
下列对商业银行存款业务的描述中,说法错误的是()。A.存款是银行对存款人的负债
最新回复
(
0
)