首页
登录
职称英语
You should spend about 40 minutes on this task.Present a written argument or ca
You should spend about 40 minutes on this task.Present a written argument or ca
游客
2025-02-19
6
管理
问题
You should spend about 40 minutes on this task.
Present a written argument or case to an educated reader with no specialist knowledge of the following topic.
The position of women in society has changed markedly in the last twenty years. Many of the problems young people now experience, such as juvenile delinquency, arise from the fact that many married women now work and are not at home to care for their children.
To what extent do you agree or disagree with this opinion ?
You should write at least 250 words.
You should use your own ideas, knowledge and experience and support your arguments with examples and relevant evidence.
选项
答案
It is certainly true that the position of women in society has undergone a dramatic change in the past twenty years but I do not feel that this is a direct cause of the indisputable increase in juvenile-related problems during this period.
It is now accepted that young women should find work on leaving school; indeed to rely totally on their parents’ financial support is no longer an option in many families. Likewise, once they get married, the majority of women continue working since the financial pressures of setting up a house and establishing a reasonable standard of living often require two incomes.
Twenty years ago it was common for women to give up work once they had children and devote their time to caring for their children. This is no longer the general rule and the provision of professionally-run child care facilities and day nurseries have removed much of the responsibility for child rearing that used to fall to mothers. However, these facilities come at a cost and often require two salaries coming into a family to be afforded.
I do not believe that the increase in the number of working mothers has resulted in children being brought up less well than previously. Indeed it could be argued that by giving mothers the opportunity to work and earn extra money children can be better provided for than previously. There is more money for luxuries and holidays and a more secure family life is possible. Of course there are limits as to the amount of time that ideally should be spent away from home and the ideal scenario would be for one of the parents(often the wife)to have a part-time job and thus be available for their children before and after school. It is important to establish the correct balance between family life and working life.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3963038.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingmostlogicallycompletestheargumentbelow?Inrecentye
Whichofthefollowingmostlogicallycompletestheargumentbelow?Aloneamong
Masterpiecesofliteratureare"intertextual,"thatis,theytendtobewritten
1.Sasha:Handwritinganalysisshouldbebannedincourtasevidenceofaperso
Textbooksfortheusedbooksaleshouldbeingoodconditionandshouldhaveno
AletterbyMarkTwain,writteninthesameyearasTheAdventuresofHuckleberr
Oneviewoftheeconomycontendsthatalargedropinoilpricesshouldeventual
Alargeriseinthenumberofhousingstartsinthecomingyearshouldboostnew
SenatorLaskerhasproposedlegislationrequiringthatemployersshouldretaina
Whichofthefollowingmostlogicallycompletestheargument?Aphotographofth
随机试题
Thefieldofmedicinehasalwaysattracteditsshareofquacksandcharlatan
PassageTwoSquare,iZettleandMonitise.由题干关键词“innovativefirms”可定位到第五段。根据该段第一句可知
SurvivalSkillsforaJobYouDetestA)Weallhaveheard
首席风险官应及时将对期货公司的相关风险核查结果报告给()。A、中国证监会B、中国证监会派出机构C、期货交易所D、期货自律组织B首席风险官发现涉嫌
农村流动书库以知识导航为动力,()为目标。A.资源共享 B.行业发展 C.
D提示:F(x,y,z)=xz-xy+ln(xyz)
关于全科医学与专科医学的说法正确的有A.全科医学与其他各专科无相互交叉 B.专
某男,皮疹为红斑、丘疹、风团、水疱,甚则糜烂渗液,表皮剥脱;伴灼热剧痒,口干,大
黄酮苷元可以用pH梯度萃取法进行纯化分离,是因为A.黄酮苷元极性大小不同B.黄酮
A.0 B.1 C.2 D.3
最新回复
(
0
)