首页
登录
职称英语
In the last decade a revolution has occurred in the way that scientists think ab
In the last decade a revolution has occurred in the way that scientists think ab
游客
2025-02-14
23
管理
问题
In the last decade a revolution has occurred in the way that scientists think about the brain. We now know that the decisions humans make can be traced to the firing patterns of neurons in specific parts of the brain. These discoveries have led to the field known as neuroeconomics, which studies the brain’s secrets to success in an economic environment that demands innovation and being able to do things differently from competitors. A brain that can do this is an iconoclastic one. Briefly, an iconoclast is a person who does something that others say can’t be done.
This definition implies that iconoclasts are different from other people, but more precisely, it is their brains that are different in three distinct ways: perception, fear response, and social intelligence. Each of these three functions utilizes a different circuit in the brain. Naysayers might suggest that the brain is irrelevant, that thinking in an original, even revolutionary, way is more a matter of personality than brain function. But the field of neuroeconomics was born out of the realization that the physical workings of the brain place limitations on the way we make decisions. By understanding these constraints, we begin to understand why some people march to a different drumbeat.
Questions 1 and 2
Choose the correct letter, A, B, C or D. [br] According to the writer, iconoclasts are distinctive because
选项
A、they create unusual brain circuits.
B、their brains function differently.
C、their personalities are distinctive.
D、they make decisions easily.
答案
B
解析
... but more precisely, it is their brains that are different in three distinct ways: perception, fear response, and social intelligence. (第二段首句)
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3957110.html
相关试题推荐
Usingdataisacomplexbusiness.Wellbeforeachampionship,sportsscientists
WhatisthesubjectofTim’sfirstlecture?(The)FrenchRevolution
Scientistshavetraditionally(classified)plantsby(groupingthem)accordingt
GeorgeWashingtonCarver______internationalfameforrevolutionizingagricultu
Manyscientistsbelieve______asaresultofacollisionbetweenthenewlyform
Scientistshavediscoveredthatforthelast160,000years,atleast,ther
IntheearlydecadesoftheUnitedStates.theagrarianmovementpromoted
Globally,(the)1990’sstood(out)asthe(warmest)decadefor(what)wehavewe
[originaltext]Nowwe’vebeentalkingabouttherevolutionaryperiodinthe
"WeatherandChaoticSystems"Scientiststodayhaveave
随机试题
WheredoesMr.Faulknerwork?[br][originaltext]MBDidyouhearthatMr.Faulk
Completethetablebelow.ChooseNOMORETHANTHREEWORDSfromthepassagefore
WhichofthefollowingisNOTtrueofVerbalizelt?[br][originaltext]Verbal
Thetaskofbeingacceptedandenrolledinauniversitybeginsearlyforso
Halloweenisconnectedwithevilthingsexcept______.[br]Accordingthepassag
简述不同职业间工资差别形成的原因
井下探放水是指在巷道掘进之前,采用钻探、物探、化探等方法查清水文地质条件,在探明
保本基金于20世纪80年代中期起源于( )。A.美国 B.英国 C.
下列哪一行为构成故意犯罪?()A.甲欲跳楼自杀,围观者大喊“怎么还不跳”,甲跳楼
流行病学的研究方法不包括( )。A.实验性方法 B.理论性方法 C.描述性
最新回复
(
0
)