首页
登录
职称英语
What advantage does the speaker mention for each of the following physical activ
What advantage does the speaker mention for each of the following physical activ
游客
2025-02-11
56
管理
问题
What advantage does the speaker mention for each of the following physical activities?
Choose SIX answers from the box and write the correct letter, A-G, next to Questions 11-16.
Advantages
A not dependent on season
B enjoyable
C low risk of injury
D fitness level unimportant
E sociable
F fast results
G motivating
Physical activities [br] running ______
So if you’re one of those people who hasn’t found the perfect physical activity yet - here are some things to think about which might help you make the right decision for you.
The first question to ask yourself is whether you would enjoy training in a gym. Many people are put off by the idea of having to fit a visit to the gym into their busy day - you often have to go very early or late as some gyms can get very crowded. But with regular training
you’ll see a big Q11 difference in a relatively short space of time.
Running has become incredibly popular in recent years. That’s probably got a lot to do with the fact that
it’s a very accessible form of exercise - anyone can run - even if you can only run a Q12 few metres to begin with.
But make sure you get the right shoes - it’s worth investing in a high quality pair and they don’t come cheap. Another great thing about running is that you can do it at any time of day or night - the only thing that may stop you is snow and ice.
Swimming is another really good way to build fitness. What attracts many people is that
you Q13 can swim in an indoor pool at any time of year.
On the other hand, it can be quite boring or solitary - it’s hard to chat to people while you’re swimming lengths.
Cycling has become almost as popular as running in recent years. That’s probably because as well as improving their fitness,
many people sav being out in the fresh air in a park or in the Q14 countryside can be fun
, provided the conditions are right, of course - only fanatics go out in the wind and rain!
Yoga is a good choice for those of you looking for exercise which focuses on developing both a healthy mind and body. It’s a good way of building strength and with the right instructor,
there’s Q15 less chance of hurting yourself than with other more active sports.
But don’t expect to find it easy - it can be surprisingly challenging, especially for people who aren’t very flexible.
Getting a personal trainer is a good way to start your fitness programme. Obviously there can be significant costs involved.
But if you’ve got someone there to encourage you and help you Q16 achieve your goals, you’re less likely to give up.
Make sure you get someone with a recognised qualification, though, or you could do yourself permanent damage.
Whatever you do, don’t join a gym unless you’re sure you’ll make good use of it. So many people waste lots of money by signing up for membership and then hardly ever go. What happens to their good intentions? I don’t think people suddenly stop caring about improving their fitness, or decide they have more important things to do. I think people lose interest when they don’t think they’re making enough progress.
That’s when they give up hope and Q17 & Q18 stop believing they’ll ever achieve their goals. Also, what people sometimes don’t realize when they start is that it takes a lot of determination and hard work to keep training week after week
and lots of people don’t have that kind of commitment.
One thing you can do to help yourself is to
set manageable goals - be realistic and don’t Q19 & Q20 push yourself too far.
Some people advise writing goals down, but I think it’s better to have a flexible approach.
Give yourself a really nice treat every time you reach one of your goals.
And don’t get too upset if you experience setbacks - it’s a journey - there are bound to be difficulties along the way.
选项
答案
D
解析
首先我们听到了定位词running,随即听到running的第一个优点“very accessible form of exercise-anyone can run-even if you can only run a few metres to begin with”,其中anyone can run对应D选项fitness level unimportant,因此答案为D。后面还提到了running的第二个优点“you can do it at any time of day or night”,但接着又说“the only thing that may stop you is snow and ice”,因此A选项不能选。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3952167.html
相关试题推荐
Whatproblemisidentifiedwitheachofthefollowingnaturaldyes?ChooseSIXa
ChooseTWOletters,A-E.WhichTWOpiecesofadvicedoesthespeakergiveforse
ChooseTWOletters,A-E.ForwhichTWOreasonsdoesthespeakersaypeoplegive
Whatadvantagedoesthespeakermentionforeachofthefollowingphysicalactiv
Whatadvantagedoesthespeakermentionforeachofthefollowingphysicalactiv
Whatadvantagedoesthespeakermentionforeachofthefollowingphysicalactiv
WhatinformationdoesAnniegiveaboutskiingoneachofthefollowingmountain
WhatcommentsdothespeakersmakeabouteachofthefollowingaspectsofRuss’s
WhatcommentsdothespeakersmakeabouteachofthefollowingaspectsofRuss’s
WhatcommentsdothespeakersmakeabouteachofthefollowingaspectsofRuss’s
随机试题
影响交通运输建设项目经济目标实现的主要经济风险因素中,融资风险指标主要包括资金供
某慢性低氧血症患者出现代谢性酸中毒和高钾血症,但血压正常。分析该患者血钾增高的原
患者58岁,因白带增多1周就诊。如为血性白带,则与下列哪项无关 A.宫颈癌
关于本文的说法正确的是()A.本文属于上行文 B.本文属于下行文
元伦理学既是伦理学的传统理论形态,也是伦理学发展的必然归宿。
细胞活力测定常用的简便方法是A.美蓝染色B.伊红染色C.台盼蓝染色D.抗酸染色E
以下需要进行可见异物和不溶性微粒检查的制剂是A.片剂 B.胶囊剂 C.注射剂
真核生物mRNA前体的加工过程不包括A.5'末端加帽 B.3'末端加多聚A
与货币市场相比,资本市场的特点有()。A.期限长、流动性较差 B.风险大、收益
根据韦纳归因理论,属于外在、稳定而不可控制的因素是()。A.努力 B.能力
最新回复
(
0
)