首页
登录
职称英语
What does the organiser tell the members about who should do each of the followi
What does the organiser tell the members about who should do each of the followi
游客
2025-02-11
33
管理
问题
What does the organiser tell the members about who should do each of the following tasks?
A All the members must do it.
B Members have the opinion of doing it.
C The organiser is responsible for doing it. [br] Buying tickets for a football match
Right. Now, let me bring you up to date with arrangements for our cycling tour next month. First of all, about the tents. You know at the beginning, the idea was that I arranged to borrow some tents from the college,
but it turns out that they will be used by the hiking club at the same time, so I’m afraid you will have to bring your own. So, do remember to tell me whether you prefer to use a single tent or share with others. In this case, I’ll know how many tents there’ll be when I make the reservation at the various campsites.
Last time some of you said you would like to hire bikes and pick them up when you arrive instead of taking your own. Well, I’ve asked lots of shops or agencies about bike hiring in St. Andrews, the town where we’ll be arriving,
and unfortunately there aren’t any shops that offer this service, so which, I am afraid, means taking your own.
I’ll book them on the train
when I book the train tickets,
which reminds me, I’ll need to know the exact number of people going to, so that I can get a group discount on the train fare. Another one that’ll need to be booked is tickets for the football match we discussed last time.
I’ve enquired about availability and there are only a few seats left so anyone who wants to go will need to get tickets very soon, ideally today or tomorrow.
At our next meeting,
I’ll be able to give you all individual packs with the final program and something about the area we’ll be cycling through and places we’ll be visiting.
I’m afraid I haven’t had the time to do that yet.
选项
答案
B
解析
定位句为“Another one that’ll need to be booked is tickets for the football match we discussed last time.I’ve enquired about availability and there are only a few seats left so anyone who wants to go will need to get tickets very soon.ideally today or tomorrow.”。本题定位词中需要注意与Question 14的区分,上一题也是有关tickets,但本题特别强调的是football match,故选择football match作为与上一题定位词的区别一并定位。另外,还需要注意逻辑连词so之后出现的结论。故答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3951523.html
相关试题推荐
Whatisthemainopinionofeachofthefollowingpeople?ChooseFIVEanswersfr
Whatiscustomers’attitudetowardsthefollowingservices?Writethecorrectle
Whatiscustomers’attitudetowardsthefollowingservices?Writethecorrectle
Whatiscustomers’attitudetowardsthefollowingservices?Writethecorrectle
Whatfeaturedothespeakersidentifyforeachofthefollowingcourses?Choose
Whatfeaturedothespeakersidentifyforeachofthefollowingcourses?Choose
Whatfeaturedothespeakersidentifyforeachofthefollowingcourses?Choose
Whatfeaturedothespeakersidentifyforeachofthefollowingcourses?Choose
Whatdothestudentsdecideaboutthefollowingpartsoftheproject?Writethe
Whatdothestudentsdecideaboutthefollowingpartsoftheproject?Writethe
随机试题
Accordingtothepassage,insuranceispossiblebecause______.[br]Accordingt
Iremember______tothezoobymyfatherwhenIwasachild.A、tobetakenB、had
[audioFiles]2018m3x/audio_ezfj_ezflisteningd_201803_166[/audioFiles]SnackC
下列关于因果图的叙述正确的是()A.一种逐步深入研究和讨论质量问题的图示方法
符合肾病综合征的有关检查是A.尿蛋白>3.5g/d,血清蛋白<3g/dl B.
D每个汉字的笔画数分别为1,2,3,4,选项中只有D是5笔。故答案为D。
A.α-羟丁酸B.戊酮C.乙酰乙酸D.丙酮E.β-羟丁酸Gerhardt法只能榆
患者23岁。向来体虚,日前食冷饮后,不思饮食少纳呆,腹痛喜按,得热痛减。精神萎靡
下列各项中,在识别和评估重大错报风险时应当假定存在舞弊风险的是()。A.复
机械设备对工程质量有重要的影响,机械设备包括( )。A.建筑材料 B.构配件
最新回复
(
0
)