首页
登录
职称英语
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0019[/img] [br] What does the professor
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0019[/img] [br] What does the professor
游客
2025-02-05
27
管理
问题
[br] What does the professor say were two important factors in the decline in silver mining in Park City, Utah? Click on 2 answers.
Listen to a conversation between a student (S) and an American history professor (P).
S: Professor Farrington, may I ask a question about something you said in class yesterday?
P: Sure.
S: You mentioned that... about how Park City in Utah went from a boomtown in the 1800s to a ghost town and then became prosperous again. I was, well... that’s an interesting cycle, and..., well, perhaps it might be suitable topic for my research paper?
P: Sure, that might make a good topic since similar things happened at other mining towns.
S: So, comparing them might be interesting?
P: Yeah, absolutely!
S: So, what triggered the economic downturn in Park City?
P: Well, in 1870 there were fewer than 200 people living in the Park City area. After silver was discovered there the population grew very quickly. I think it reached around 10,000 by 1900, but soon after that the silver that was close to the surface had all been mined, so they had to dig deeper and deeper, which reduced the profit margin not just because it’s time consuming, but going deeper led to problems with flooding. It’s time consuming and expensive to pump water out of mines. So, that was one major factor. I mean there were other factors that contributed too like the recession and a stock market
panic in 1907. If you do write about this, you have to get into that.
S: Ok, and it was what... tourism that brought it back again?
P: Basically, yes. The ski industry kind of started about the same time in the 1920s. At first it was only a few folks hiking up to the top of the mountain and then skiing down. As the sport became popular, so did the mountains around Park City. By the 1960s, it was a major ski resort with thousands of skiers.
S: And the same with the other abandoned mining towns?
P: Well, some, but some became tourist attractions not because of skiing, but because people were interested in the history. Actually, one old mining town in the middle of the California desert... Bodie, that’s now a state park. It’s popular because the buildings have been preserved as they were in the 1940s.
S: Wow! So, maybe I could choose a couple of towns that went through that whole cycle and talk about them in some depth as a way of illustrating the general boom and bust phenomenon... maybe find some first-hand accounts?
P: Well, for this, sure, it’d be better to go into some depth about specific towns rather than talking about a lot of them in broad terms. Definitely give it a shot. But you probably won’t be able to find many diaries or personal accounts. Not many people who lived in mining towns could read or write, Oh, and also remember the impact of national events.
S: Ok, that’s understandable, the local and the national. Thanks!
选项
A、The higher wages being paid to miners in other places
B、A national downturn in economic activity
C、The increasing cost of extracting silver
D、A decline in the price being paid for silver
答案
B,C
解析
细节题。线索词为教授所说:……which reduced the profit margin…It’s time consuming and expensive to pump water out of mines.和I mean there were other factors that contributed too like the recession and a stock market panic in 1907.在本篇对话中,教授提及采矿业衰退的两大主要原因。一,开采白银的成本上升。二,国家经济衰退。A和D选项错误原因一致。原文并未提及矿工工资和白银价格。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3943820.html
相关试题推荐
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0023[/img][br]Whatisthelecturemai
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0022[/img][br]Whydoesthewomanment
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0021[/img][br]Whatdoesthestudentm
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0021[/img][br]Accordingtotheprofes
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0021[/img][br]Whatdidresearchersdo
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0021[/img][br]Whatdoestheprofessor
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0020[/img][br]Whydoestheprofessor
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0020[/img][br]Whatpointdoesthepro
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0020[/img][br]Whatisthelecturemai
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0019[/img][br]Whatdothestudentand
随机试题
CambridgeUniversitycloseddowninthesummerof1665whentheplaguebrok
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen,itgivesmeagre
乙型溶血性链球菌生长时,菌落周围常出现溶血环,此现象称为A.α溶血 B.β溶血
三十五岁女性,下唇溃烂、出血、疼痛6个月。查体:下唇唇红黏膜中份可见直径0.8c
刺激右侧角膜时出现右眼直接角膜反射,但左侧不出现间接反应,说明病变可能在A.右三
A.氟氯烷烃 B.二甲亚砜 C.甘油明胶 D.羟苯甲酯 E.滑石粉片剂中
在社会服务方案策划的目标制定阶段,社会工作者在排列目标优先次序时首先要考虑的是(
小明从甲地出发去往乙地,出发20分钟后,距离两地中点还有一半的距离。继续行走5公
下列属于贷前调查报告内容的有()。A.开发商的企业概况 B.开发商资金到位情
根据印度学者古普塔的一项研究,浪漫爱在()年以后开始慢慢褪色。 (A)
最新回复
(
0
)