首页
登录
职称英语
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0055[/img] [br] Why has the student bee
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0055[/img] [br] Why has the student bee
游客
2025-02-05
32
管理
问题
[br] Why has the student been spending time at the preschool?
Listen to a conversation between a student (S) and a university employee (E).
S: Wow! Your store isn’t too easy to find.
E: You can say that. They’ve moved us to the basement.
S: Well, I made it anyway. Could I get some color copies of this flier?
E: Sure, how many do you need?
S: 500. It’s for a fundraiser I’m organizing, and I need enough copies for each faculty and staff member, also a few to put on bulletin boards.
E: Really? What fundraiser?
S: Oh, it’s to raise money for a new sandbox at the preschool on campus.
E: Oh, do you work there? My wife and I looked into the preschool for our daughter, but we arrived on campus too late for her to enroll. I just started at the university this semester, so maybe we’ll get her in next year.
S: No, not exactly. I’m majoring in early childhood education. For a research paper I’ve been spending time there observing the different ways they teach pre-reading skills. I was really surprised by all the learning tools and techniques that they use in the classroom and even on the playground.
E: Yea? It’s interesting what they do with kids these days.
S: Anyway, there’s another thing that surprised me. I had no idea how sparse their playground is— just a slide, some balls, and a couple of swings for about 45 children! The director told me she’d love to have a big sandbox too, which got me some thinking. I have to do 20 hours of community service to graduate, so I offered to organize a fundraiser to buy a sandbox, and the director really loved that idea. I figured that’ll take 20 hours, at least.
E: So what’s your plan to raise the money?
S: I got my advisor, Professor Campbell, to teach a parenting workshop there. He’s going to give tips on raising toddlers.
E: Great idea. Toddlers can be a challenge. I know that from experience.
S: Anyway, the workshop is just three weeks away, so I need to distribute the flyers as soon as possible. Could I get the color copies right now?
E: Well, unfortunately our color copiers are undergoing routine maintenance right now, so it might take a day or two, but if you need them right away, you could use one of our black and white copiers. They’re all self-service.
S: I guess that’ll be ok. Thanks!
E: By the way, how much are you going to charge for that workshop?
S: $50, but that registration fee also includes a copy of Professor Campbell’s new parenting book. He wrote this great book about toddlers that sells for $25.
E: $50 seems a little high, but since you include the book too...
S: Yea, the book has gotten some great reviews, too.
E: Hmm... can I have one of your flyers after you make the copies?
S: Sure! I’ll give you a few if you want to help me spread the word.
选项
A、To assist the teachers in the classroom
B、To learn about the school’s budget
C、To observe children playing in a sandbox for a class project
D、To observe techniques used in early childhood education
答案
D
解析
细节题。线索词为学生所说:I’m majoring in early childhood education.For a research paper I’ve been spending time there observing the different ways they teach pre-reading skills.如原文所述,学生去幼儿园是为了观察他们教授预读技能的不同方法。A和B选项错误原因一致。原文未提及学生在教室协助幼教上课或了解学校预算。C选项错误,因为幼儿园目前没有sandbox(沙坑)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3943785.html
相关试题推荐
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0059[/img][br]Theprofessormentions
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0059[/img][br]Accordingtotheprofes
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0059[/img][br]Whydoestheprofessor
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0059[/img][br]Whatisthemainpurpos
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0058[/img][br]Whatdoesthewomanimp
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0058[/img][br]Whatarethetwospeake
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0057[/img][br]Whydoestheprofessor
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0057[/img][br]Whatisthemainpurpos
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0056[/img][br]Whatdoestheprofessor
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0056[/img][br]Whataretwoadvantages
随机试题
AlthoughtheUnitedStatescherishesthetraditionthatitisanationofsm
【S1】[br]【S8】L该空格前为形容词natural,空格后为介词to,因此空格处应选能和to构成搭配的名词。原句意为“当戴太阳镜时,眼睛对这种黑暗状态
ControllingYourConcentrationI.Theconcernedinformation
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquarte
请选出下面划线部分读音不同的选项A.i[f] B.o[f] C.loa[f]
NP稿的国家标准处于()。A.立项阶段 B.批准阶段 C.征求意见阶
从所给四个选项中,选出能与给定的①、②、③、④零件共同构成如下图所示的9×2方块
预售、预租商品房广告,不得()。A:涉及装修装饰内容 B:涉及物业管理内容
A.竹红菌素B.柯桠素C.金丝桃素D.芦荟苷E.辅酶Q于治疗皮肤真菌的是
某女性患者,28岁,检查:全口牙龈呈鲜红色,牙龈肥大,覆盖至牙面的1/3,有自动
最新回复
(
0
)