首页
登录
职称英语
You will now read a short passage and then listen to a talk on the same topic. Y
You will now read a short passage and then listen to a talk on the same topic. Y
游客
2025-02-04
39
管理
问题
You will now read a short passage and then listen to a talk on the same topic. You will then be asked a question about them. After you hear the question, you will have 30 seconds to prepare your response and 60 seconds to speak.
On-Campus Art Fair
I am writing this letter to urge all students to help organize an on-campus art fair here at the university. There are two reasons that make this project highly worthwhile. First, it will give the school’s many talented art students an opportunity to display their works to people who appreciate art. Second, the money collected can be donated to help build a badly-needed new classroom building. So let’s go guys! Help art and help the University!
Now hear a conversation between two students.
Question: The woman expresses her opinion toward the proposal of organizing an art fair on campus. State her opinion and explain the reasons she gives for holding that opinion.
M: Hi Wendy. Did you read the letter in the paper about that guy who wants to organize an Art Fair?
W: Yeah, but I think it’s silly. A waste of time and effort.
M: Why? I like the idea.
W: Well, here is my point. The university already has one art show. An art fair would just repeat the same thing. A lot of people like art. But to have two shows just means that there’d be half as much interest in each. We’re just repeating the same thing.. .like I’m repeating myself now.
M: Oh, maybe...
W: Besides, what’s this about donating the money? Did anyone ask the artists or art students what they think? A lot of local artists are poor. They don’t want to donate their money to the building project. Students aren’t rich either. It’s not fair just to take their works and sell them like that!
选项
答案
A letter from a student suggests that all students should help organize an on-campus art fair at the university.
The woman does not like the idea of having a campus art fair. She thinks it’s redundant and unfair.
In the first place, the school already has a campus art show. So an art fair simply repeats the same activity. It’s not likely, she implies, that there will be much interest.
Second, artists are poor and students often lack money. It is not fair to expect them to simply donate their money to a campus building project. No one seems to have asked them whether they are willing to do that. Yet without them, there can be no fair.
解析
通过阅读短文,我们知道有学生提议组织一个艺术展。这是文章的主要内容,带入模版即可。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3943062.html
相关试题推荐
Youwillnowbeaskedtogiveyouropinionaboutafamiliartopic.Afteryouhea
Youwillnowlistentopartofalecture.Youwillthenbeaskedaquestionabo
Youwillnowlistentoaconversation.Youwillthenbeaskedaquestionabou
Youwillnowreadashortpassageandthenlistentoatalkonthesameacademic
Youwillnowlistentopartofalecture.Youwillthenbeaskedaquestionabo
Youwillnowreadashortpassageandthenlistentoatalkonthesametopic.Y
Youwillnowbeaskedtogiveyouropinionaboutafamiliartopic.Afteryouhea
Youwillnowbeaskedaquestionaboutafamiliartopic.Afteryouheartheques
Youwillnowlistentoaconversation.Youwillthenbeaskedaquestionabout
Youwillnowreadashortpassageandthenlistentoatalkonthesameacademic
随机试题
BenjaminFranklinisportrayedinAmericanhistoryasthequintessentialsel
PlanningaWritingLessonI.Whatisagenre—variousinkind—commonfeatures
Ancientsailorsandfarmersdidnothavesatellitesandcomputerstohelpth
[originaltext]Nowwe’vebeentalkingabouttherevolutionaryperiodintheUnit
历史证明,在科学发展的进程中,一些杰出人物个人的作用不可忽视。杰出的科学家,既为人类物质文明做出贡献,也以自己高尚的道德情操,为人类的精神文明留下宝贵的
[originaltext]Thankyouallforcomingtomytalkthisevening.It’snice
急性血源性骨髓炎转变为慢性骨髓炎的主要原因是()。A.机体抵抗力低 B.细菌
研究人员和实际工作者结合起来解决某一实际问题以提高教师素质的研究方法是()。A
胸痛,咳嗽或深呼吸时疼痛加重,可能的病因是A.肺炎球菌肺炎 B.肺结核 C.
患者,男性,60岁。主因“血压升高3年,加重1天”入院。病人3年前诊断为原发性高
最新回复
(
0
)