首页
登录
职称英语
Are you interested in seeing the beautiful fall foliage of New England but t
Are you interested in seeing the beautiful fall foliage of New England but t
游客
2025-01-31
9
管理
问题
Are you interested in seeing the beautiful fall foliage of New England but tired of traffic jams and overbooked hotels? Then this year forget the crowds in New England and see the beautiful colors of autumn in the Catskills.
These
rugged
mountains in New York State, just 90 miles northwest of New York City, are famous for the legendary tales of Rip Van Winkle, and more recently for the summer hotels mat
sprang up
in the region during the 1940s, 1950s, and 1960s. Families trying to escape the heat of New York City found the Catskills to be the perfect place to stay for a month or so each summer. By the late 1950s there were over 500 resorts and hotels offering nighttime entertainment as well as all kinds of outdoor activities. Famous comedies like Jackie Gleason, Joan Rivers, and Sid Caesar all got their start touring the hotel clubs here. Since the introduction of air-conditioning and cheaper air travel, however, families have stopped coming to the Catskills in such large numbers, chasing instead more distant locations at different times of the year. Many of the Catskills hotels closed in the 1970s, but some remain and have expanded and changed their facilities to meet the needs of today’ s visitors.
Currently, there are many activities available to the traveler besides witnessing the changing colors of the leaves. There is an all-organic sheep farm where visitors can see how a traditional sheep farm operates. There are also hundreds of miles of scenic
drives
in the area. Route 42, for instance, is an excellent site for
spotting
bald eagles. For more information on vacations in the Catskills, call the office of Public Information. [br] The author’ s main purpose is to______.
选项
A、promote the Catskills as a vacation destination
B、introduce visitors to famous Catskills entertainers
C、describe the history of the Catskills region
D、compare the Catskills to New England
答案
A
解析
本题考查作者意图。根据文章第一段第二句"Then this year forget the crowds inNew England and see the beautiful colors of autumn in the Catskills."和最后一段最后一句“For more information on vacations in the Catskills,call the office of Public Information.”可知,作者主要是想让人们来Catskills度假。所以,答案是A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3937237.html
相关试题推荐
AreyouinterestedinseeingthebeautifulfallfoliageofNewEnglandbutt
AreyouinterestedinseeingthebeautifulfallfoliageofNewEnglandbutt
Thestyleofwritinginthisarticleissobeautiful,whichmadethereaderplea
AreyouinterestedinseeingthebeautifulfallfoliageofNewEnglandbutt
AreyouinterestedinseeingthebeautifulfallfoliageofNewEnglandbutt
AreyouinterestedinseeingthebeautifulfallfoliageofNewEnglandbutt
AreyouinterestedinseeingthebeautifulfallfoliageofNewEnglandbutt
AreyouinterestedinseeingthebeautifulfallfoliageofNewEnglandbutt
AreyouinterestedinseeingthebeautifulfallfoliageofNewEnglandbutt
______famousqueensinthehistoryofEngland:ElizabethIandVictoria.A、TwoB、
随机试题
Tomorroweveningabout20millionAmericanswillbeshown,ontheirtelevis
Geneticengineering,theprocessofsplicing(连接)togetherDNAfromdiffere
TheuseofdeferentiallanguageissymbolicoftheConfucianidealofthewo
Ⅰ.Urbanproblems1)problemstobothdevelopedanddevelopingcountries,like【
ThankyouforyourletterofApril15,______(tell)uswhatreallyhappenedinth
关于音视频内容的审核,下列说法正确的是( )。A.对初审中发现的问题,无须明确
工程施工实施阶段监理进行投资控制的基本内容有()。A.协助发包人编制年、月
男,30岁,牙龈疼痛、出血、口臭3天。检查:上下前牙唇侧牙龈充血肿胀。龈乳头顶端
医师应当接受定期考核,对考核不合格的医师,卫生行政部门可以采取下列哪些措施(
WhichofthefollowingisaSuprasegment
最新回复
(
0
)