首页
登录
职称英语
Hit songs are big business, so there is an incentive for composers to try to
Hit songs are big business, so there is an incentive for composers to try to
游客
2025-01-30
37
管理
问题
Hit songs are big business, so there is an incentive for composers to try to tease out those ingredients that might increase their chances of success. This, however, is hard. Songs are complex mixtures of features. How to analyze them is not obvious and is made more difficult still by the fact that what is popular changes over time. But Natalia Komarova, a mathematician at the University of California, Irvine, thinks she has cracked the problem. As she writes in Royal Society Open Science this week, her computer analysis suggests that the songs currently preferred by consumers are danceable, party-like numbers. Unfortunately, those actually writing songs prefer something else.
Dr Komarova and her colleagues collected information on music released in Britain between 1985 and 2015. They looked in public repositories of music "metadata" that are used by music lovers and are often tapped into by academics. They compared what they found in these repositories with what had made it into the charts.
Metadata are information about the nature of a song that can give listeners an idea of what that song is like before they hear it. The repositories presented Dr Komarova and her team with more than 500, 000 songs that had been tagged by algorithms which had been trained to detect numerous musical features. The tags included a dozen binary variables (dark or bright timbre; can or cannot be danced to; vocal or instrumental; sung by a man or a woman; and so on). The team fed all of this information into a computer and compared the features of songs that had made it into the charts (roughly 4% of those in the repositories) with those of songs that had not.
Overall, the team’s results suggested that songs tagged as happy and bright have become rarer during the past 30 years; the opposites have therefore appeared with greater frequency. That was not, however, reflected in what made it into the charts. Chart successes were happier and brighter (though also less relaxed), than the average songs released during the same year. Chart toppers were also more likely than average songs to have been performed by women. All this is important information for executives of music companies.
Dr Komarova used these results to train her computer to try to predict whether a randomly presented song was likely to have been a hit in a given year. The machine correctly predicted success 75% of the time, compared with the 4% rate that guessing success at random from the music database would yield — something else music executives might pay attention to.
Content is not everything. As might be expected, circumstances — particularly any fame already attaching to a recording artist or artists — had an effect, too. But not a huge one. Adding in information about who was performing a song increased the accuracy of prediction to 85%. That suggests that musical fame is actually attached to talent, rather than to hype. And this, perhaps, is a third lesson for an industry that some believe is not wedded to talent enough. [br] After learning the results of this study, what will music executives do?
选项
A、They will use music database to predicate hit songs.
B、They will do a relevant research on their own.
C、They will recruit some famous composers and singers.
D、They will use machine to predicate hit songs.
答案
D
解析
第5段中提到, “机器预测的成功率为75%,相比之下,从音乐数据库中随机猜测成功的概率是4%,音乐公司的高管可能会注意到这一点”。由此可判断,A项错误,D项正确,B项和C项文中未提及。答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3934726.html
相关试题推荐
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Businessesshoulddo
"Producers,Consumers,andDecomposers"P1Organismsthatar
"Producers,Consumers,andDecomposers"P1Organismsthatar
"Producers,Consumers,andDecomposers"P1Organismsthatar
"Producers,Consumers,andDecomposers"P1Organismsthatar
"Producers,Consumers,andDecomposers"P1Organismsthatar
"Producers,Consumers,andDecomposers"P1Organismsthatar
"Producers,Consumers,andDecomposers"P1Organismsthatar
"Producers,Consumers,andDecomposers"P1Organismsthatar
EdgarVaresewas______majorcomposerstoembracethepossibilitiesofelectronic
随机试题
[originaltext]W:Hello.KlarksonCollege.MayIhelpyou?M:Yes.I’mlookingf
Severalsurgeonscautionedagainst______thenewprocedure,______thatpatientsha
Themayorthreatenedtousehis______overthecitycouncil’sproposal.A、voteB、
患者,男,30岁,有5年吸烟史。主诉:牙龈自动出血伴牙龈疼痛,口臭3天,未发烧。
患者,女,34岁,下楼梯时不慎致胫骨骨折入院,现进行胫骨牵引。护士为其整理床单位
以下描述乙酰半胱氨酸的祛痰作用机制正确的是A:恶心性祛痰作用,反射性引起呼吸道分
关于农村集体产权制度改革的目标要求的说法,不正确的是( )。A.逐步构建归属清
剩余价值是 A.雇佣工人创造的全部新价值 B.雇佣工人创造的超过劳动力
金融机构风险度量工作的主要内容和关键点不包括()。A.明确风险因子变化导致金融
根据支付结算法律制度的规定,下列关于银行结算账户撤销的表述中,不正确的是()。
最新回复
(
0
)