首页
登录
职称英语
[originaltext]Ladies and Gentlemen, Now we have come to the most exciting a
[originaltext]Ladies and Gentlemen, Now we have come to the most exciting a
游客
2025-01-27
8
管理
问题
Ladies and Gentlemen,
Now we have come to the most exciting and most impressive part of this island trip, The Elephant Walk. If you are interested, you may choose to ride an elephant to have a tour around. All the elephants here are professionally trained for the purpose. Don’t worry if you feel it difficult to climb onto such a gigantic animal; our assistants will be there to help you. Generally speaking, there are four ways to climb onto an elephant. The first is the easiest for the passenger and the most uncomfortable for the elephant. With a command of ’Baitho!’ , the elephant kneels. You climb up to the seat by stepping on the top of the front part of either leg, holding onto the ear, and pulling yourself up. The second way is more difficult. Upon the command of ’Utha! Utha!’, the elephant lifts either of its front legs and, holding onto the ear, you step onto the leg and are raised up as in a lift. The third is over the backside. The elephant lowers one of its back legs and you simply catch hold of the tail. The fourth, the expert’s way, is by the trunk. It looks so elegant and simple. As the trunk is lowered to the ground, you place your foot in the middle and then hold onto both ears. The result is that you are lifted up and over and onto the elephant’s back.
选项
A、Because elephants are mild animals.
B、Because elephants are trained to carry goods.
C、Because people have designed safe ways for the climbing.
D、Because people will be aided by professional assistants.
答案
D
解析
因果关系的找寻和判断。根据原文Don’t worry if you feel it difficult to climb onto such a gigantic animal;our assistants will be there to help you可知不必担心爬上这样的庞然大物会颇费周折,我们的助手会在那里帮助你们。由此可判断D的含义与原文意思相符,该项是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3931186.html
相关试题推荐
[originaltext]很高兴在这次教育国际论坛上与大家交流我对21世纪教育的看法。21世纪,我们看到知识成了创造力和财富的源泉。知识能通过网络分
[originaltext]Ifyouwanttorunacompanywell,youshouldrememberthatth
[originaltext]女士们、先生们!这是我第三次访问非洲。非洲自然资源丰富,发展潜力巨大。尽管经历了数百年的殖民统治和掠夺,尽管现在还面临着不
[originaltext]IseeaveryclearlinkherebetweenBritishscience,thedev
[originaltext]A:我是新华社的记者。请问,作为乌干达的财政、计划与经济发展部的部长,您认为乌中两国的经济合作基础如何?B:Ugandais
[originaltext]中国在2001年加入世界贸易组织后,上海成了全国的金融中心,并取得了迅猛发展,特别是浦东新区,实现了巨大变化。现代上
[originaltext]LadiesandGentlemen,Letmestartbytellingyouthestoryof
[originaltext]过去的一年,对中国人民来说是很不寻常的一年,是改革开放和社会主义现代化建设取得显著成就的一年。经济快速发展。国内生产总值比上
[originaltext]IseeaveryclearlinkherebetweenBritishscience,thedev
LadiesandGentlemen,It’sgreattobebackinBeijingagaintofurther
随机试题
Whatchangehasbeenmadetoeachpartofthehealthclub?ChooseFIVEanswersf
[originaltext]W:Couldyouhelpmeoutwiththispresentation?M:Sure.You’re
PeerMediation(调解)onCampusThingshavenotgonewellla
Ifyougodowntothewoodstoday,youmaymeethigh-techtrees-genetically
BobDinneen.thepresidentoftheRenewableFuelsAssociation,saidethanol(
CaringforElderlyParentsCatchesManyUnpreparedA)LastJuly,
企业按弹性预算法编制费用预算,直接人工工时为10万小时时,变动成本为60万元,固
国务院对基本养老保险基金的投资运行作出了明确规定,养老基金的投资范围包括()
2010年版《中华人民共和国药典》规定的天仙子的剂量是A:0.03~0.05g
常用模板中,具有整体性好、抗振性强、拼缝少等优点的是()。A.木模板体系 B.
最新回复
(
0
)