首页
登录
职称英语
What kind of people were early colonial newspapers designed for? [originaltext]
What kind of people were early colonial newspapers designed for? [originaltext]
游客
2025-01-27
46
管理
问题
What kind of people were early colonial newspapers designed for?
The history of American newspapers has paralleled the history of our culture. As our society has changed, so have its newspapers.
Early colonial newspapers were designed for the elite — those who were interested in political and business information. With the advent of new technology, compulsory education and the major cultural changes brought on by industrialization and urbanization, newspapers moved into the popular culture with the advent of the penny press.
The significant changes in our society as the United States was transformed into a truly industrial nation between the end of the Civil War and the turn of the 20th century brought about many changes in American journalism, including the era of sensationalism, or yellow journalism.
Twentieth-century newspapers, for the most part, have attempted to blend objectivity and social responsibility. This era also has seen the development of electronic news media, interpretative reporting, investigative reporting, advocacy journalism, "new journalism" and specialized newspapers.
Wire services play an important role in gathering news and information for the mass media. The two largest American wire services are the Associated Press and United Press International. The other dominant worldwide news sources are AFP, Reuters and Tass, headquartered in Paris, London and Moscow, respectively.
Individual biases and other problems play a role in making mass communication a complex activity. Although the various functions of the media — to inform, entertain, influence, advertise and transmit culture — are criticized, the most severely criticized is the function to inform. Reasons for this are that people(1)tend to blame the messenger for unpleasant information,(2)fail to understand the watchdog function of the media,(3)believe the myth that the mass media dwell only on bad news and(4)bring their own biases into the information-sharing process.
选项
A、Business people.
B、Elite.
C、Immigrants.
D、People in the cities.
答案
B
解析
细节信息。题干:最初殖民时期的报纸是为谁设计的?根据原文“Early colonial newspapers were designed for the elite…”,所以选B项elite。C选项是“移民”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3930463.html
相关试题推荐
WhentheBerlinWallbegantobetorndownin1989,fivemillionpeoplewentto
Temperaturerosetothe________limitthroughouttheregionandpeoplewereoblig
Elderpeople_________alargeproportionofthoselivinginpoverty.A、consistB、i
Itoccurredtomethatyoungpeoplemustbecapableoffunctioningascompetent
Iknowwhatyouwilljoinmeinexpressingourdeepcondolencestothepeopleof
Thesensibleplacetobuildnewhouses,factoriesandofficesiswhopeopleare,
Policesaytheyfoundthreepeopledemonstratedoutsidethechurchafterrespond
Thefreemovementofpeopleandgoodsisundertheattack,threatenedbyagrowi
Manyconsumeritemsarebeingredesignedaccordingtothenewstandardwhowill
Inancienttimespeoplewhowerethoughttohavetheabilityto______dreamswer
随机试题
I’vecomefromProf.LIwith______(他让我告诉你他今天不能来看你了).amessagethathewon’tbe
GoodWritingEducatorsinEnglish-speakingcount
管线综合的难点包括哪些建筑部位?()A.机房、竖井、公共走廊 B.大堂 C.
EDTA滴定法试验时,用移液管吸取溶液时,在放松食指让溶液自由流出后,应等流完后
男性,54岁,进行性吞咽困难半个月来院检查,确诊为食管中下段癌。你认为食管癌的早
儿童体格发育中哪一项是正确的A.颅缝闭合的年龄为1个月 B.腕部骨化中心1岁半
下列选项符合建设用电相关规定的有()。A.增加用电容量、临时用电应当依照规
下列关于触电事故有害因素的说法,错误的是( )。A.未达到三级用电、两级保护
下列关于获准认证后维持与监督企业质量管理体系的说法,正确的有()。A.认证合格的
最新回复
(
0
)