首页
登录
职称英语
Which of the following is true according to a new study from the University of L
Which of the following is true according to a new study from the University of L
游客
2025-01-25
6
管理
问题
Which of the following is true according to a new study from the University of Leeds? [br]
It turns out cheap clothing might last just as long — or longer — than expensive designer clothes. If you’ve been shelling out for designer clothing in the hopes that it will be more durable than cheaper options, you might want to reconsider. A new study from The University of Leeds suggests that low-cost clothing might actually outlast pricier pieces.
Despite the popular notion that designer clothes are more sturdily constructed than off-the-rack items, the study found that fast-fashion shirts and jeans usually out-performed their luxury counterparts. "Some of the garments performed very well across a wide range of tests
— more often than not, the best products were ’fast-fashion’ products, " Dr. Sumner told The Telegraph.
"Jeans from one fashion brand lasted twice as long as a designer label jeans, but cost one-tenth of the price of the designer jeans, " he said. According to Dr. Sumner’s interview with The Telegraph, designer label T-shirts were "the worst performing" in all of the tests. Surprisingly, T-shirts from an online fast-fashion brand held up the best. Of course, price isn’t the only thing to consider when shopping for new threads. The fashion industry is a huge source of environmental pollution, with low-cost clothing contributing heavily to landfill waste and carbon gas emissions. According to the EPA Office of Solid Waste, Americans throw away more than 68 pounds of clothing and textiles per person per year. With trends appearing and vanishing in the blink of an eye, the average number of times a garment is worn before it is disposed of has decreased 36% over the past 15 years, according to a 2017 report.
Although some clothing items are estimated to be trashed after just seven wears, less than 1% of clothing is recycled to create new clothing. Plus, fast-fashion can come with ethical concerns depending on the company.
All in all, there’s a lot to consider when purchasing new clothing. But keeping those bargain jeans in your wardrobe rotation could be good for your budget and the environment
— and chances are they can last just as long as the designer pair you’ve been eyeing.
选项
A、Because people always throw away clothing and textiles.
B、Because people don’t like low-cost closing.
C、Because the quality of designer labor t-shirts is not good.
D、Because low-cost clothing contributes heavily to landfill waste and carbon gas emissions.
答案
D
解析
特定信息的找寻和判断。从第四段可以听出“The fashion industry is a huge source of environmental pollution,with low-cost clothing contributing heavily to landfill waste and carbon gas emissions”,意为“时装行业是造成环境污染的一大源头,低成本服装严重加剧了垃圾填埋和二氧化碳排放”,我们很容易判断出D选项为正确答案;A选项的内容出现在倒数第三段“Americans throw away more than 68 pounds of clothing and textiles per person per year”,意思是“美国人每人每年扔掉超68磅(31千克)的衣服和纺织品”,与题目意思不相符;C选项的内容在文中并未出现,所以答案为D选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3928648.html
相关试题推荐
Ifyouleftyourbookonthetableovernight,youwouldfindthefollowingm
Ifyouleftyourbookonthetableovernight,youwouldfindthefollowingm
Ifyouleftyourbookonthetableovernight,youwouldfindthefollowingm
Ifyouleftyourbookonthetableovernight,youwouldfindthefollowingm
Whenhefailshisfinalexamination,heissureofauniversityplace.A、IfB、In
AprofessorofeconomicandhistoryatAtlantaUniversity,W.E.B.DuBois,prom
Oneperson______10nowgoestoauniversityinthiscountry.A、ofB、overC、inD、f
Theuniversityofferedseveralmorecoursesforthepurposeoffurtheringtheca
Bobbelievesthattheinvasionofthemarketplaceintotheuniversityisundermi
Ifyouleftyourbookonthetableovernight,youwouldfindthefollowingm
随机试题
—Didyouremembertopaythetelephonebill?—Thetelephonebill?______.A、Thati
Heneverletme________whenIneedhissupport.A、inB、downC、offD、outB本题考查动
[A]affection[B]aware[C]befriend[D]blindly[E]directly[F]drives[G
Wehaveacrisisonourhands.Youmeanglobalwarming?Theworldeconomy?N
Howcanwegetridofgarbage?Dowehaveenoughenergysourcestomeetour
在RNA和DNA中都不存在的碱基是()A.腺嘌呤 B.黄嘌呤 C.尿嘧啶
以下属于企业权益性融资方式的是()。A.银行贷款 B.发行债券 C.应付
积于胸中、上走息道、下注气街的气是A.元气 B.宗气 C.营气 D.卫气
以6%的年贴现率发行1年期国债,所代表的年实际收益率为()。A.5.55%
炮制后多入丸散用的毒性中药A.斑螯 B.天仙子 C.生马钱子 D.生甘遂
最新回复
(
0
)