首页
登录
职称英语
Another critical factor that plays a part in susceptibility to colds is age.
Another critical factor that plays a part in susceptibility to colds is age.
游客
2025-01-23
9
管理
问题
Another critical factor that plays a part in susceptibility to colds is age. A study done by the University of Michigan School of Public Health revealed
particulars
that seem to hold true for the general population. Infants are the most cold-ridden group, averaging more than six colds in their first year. Boys have more colds than girls up to age three. After the age of three, girls are more susceptible than boys, and teenage girls average three colds a year to boys’ two.
The general incidence of colds continues to decline into maturity. Elderly people who are in good health have as few as one or two colds annually. One exception is found among people in their twenties, especially women, who show a rise in cold infections, because
people in this age group
are most likely to have young children. Adults who delay having children until their thirties and forties experience the same sudden increase in cold infections. The study also found that economics plays an important role. As income increases, the frequency at which colds are reported in the family decreases. Families with the lowest income suffer about a third more colds than families at the upper end. Lower income generally forces people to live in more
cramped
quarters than those typically occupied by wealthier people, and crowding increases the opportunities for the cold virus to travel from person to person. Low income may also adversely influence diet. The degree to which poor nutrition affects susceptibility to colds is not yet clearly established, but an inadequate diet is suspected of lowering resistance generally. [br] The phrase "people in this age group" underlined in Paragraph 2 refers to______.
选项
A、infants
B、people in their twenties
C、people in their thirties and forties
D、elderly people
答案
B
解析
词义题型见第二段中One exception is found among people in their twenties,especially women,who show a rise in cold infections,because people in this age group are most likely to have young children.根据句子结构分析,“people in this age group”指的就是前面提到的people in their twenties;因此B为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3924909.html
相关试题推荐
Therecentconferenceontheeffectiveuseoftheseasandoceanswasanotherat
Anothercriticalfactorthatplaysapartinsusceptibilitytocoldsisage.
Anothercriticalfactorthatplaysapartinsusceptibilitytocoldsisage.
Anothercriticalfactorthatplaysapartinsusceptibilitytocoldsisage.
Anothercriticalfactorthatplaysapartinsusceptibilitytocoldsisage.
Anothercriticalfactorthatplaysapartinsusceptibilitytocoldsisage.
Twosubstituteswereusedduringthecriticalbasketballgamelastnight.A、playe
Wilsoncouldnotcontrolhisdeepjealousyatthethoughtofanothermantaking
Anothercriticalfactorthatplaysapartinsusceptibilitytocoldsisage.
Anothercriticalfactorthatplaysapartinsusceptibilitytocoldsisage.
随机试题
WhatwillYahoo’shomepagebelikeafterredesigning?Itwillprovidemorespace
喜爱的favorite
Employersfeartheywillbeunabletorecruitstudentswiththeskillsthey
Agricultureisthecountry’schiefsourceofwealth,wheat_____byfarthebigg
_______darkcloudcannotlonghidethesun,_______noliescancoverupthefac
关于估值调整条款,以下表述正确的是( ) Ⅰ估值调整条款用来描述股权投资基金
国家等级水准网的布设原则有()。A.由高级到低级 B.从整体到局部 C.逐
简述现代企业人力资源管理各个历史发展阶段的特点。
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
一般情况下,通过证券交易所达成的交易需采取全额清算方式。()
最新回复
(
0
)