首页
登录
职称英语
[originaltext] Welcome to East Timor, one of the world’s newest countries, a
[originaltext] Welcome to East Timor, one of the world’s newest countries, a
游客
2025-01-18
10
管理
问题
Welcome to East Timor, one of the world’s newest countries, and for the intrepid few, an emerging tourism destination with unspoiled natural beauty.
Hundreds of fish species have been recorded in East Timor’s waters, a diversity that’s enhanced by having very deep water so close to shore. East Timor is a former war zone and lacks a lot of basic infrastructure. After East Timor’s vote for independence in 1999, Indonesian militias rampaged through the island. The subsequent recovery effort has been painfully slow. There are many changes to be made if tourism run by expatriates is to boost East Timor’s meager economy. The government is anxious that new tourism developments don’t rain East Timor’s greatest asset, its natural beauty.
So, as this new nation struggles to build its economy, it faces an age-old predicament, how to make the most of its natural assets without destroying them in the process.
选项
A、A lack of basic infrastructure.
B、The recovery efforts are too slow.
C、The tourism will not boost East Timor’s economy.
D、The tourism development will ruin East Timor’s natural beauty.
答案
D
解析
此题只是将原文的“anxious”转换为“worried”,其他内容均保留了原文的形式,比较容易。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3917558.html
相关试题推荐
Foreveryone’ssake,whichmattersthatEuropeansgaugetheirwelcometoChinaw
Thegulfbetweenthetwocountriescannotbebridged,andtheiropinionsareso
IamverypleasedtowelcomesomanyofyoutothisGlobalCompactSummit.T
[originaltext]下面你将听到一段介绍北京申奥功臣何振梁的讲话。7月13日晚,在莫斯科国际贸易中心,当国际奥委会主席萨马兰奇宣布北京获得2
[originaltext]下面你将听到的是一段介绍美国著名导演斯皮尔伯格的讲话。StevenSpielberg’sfirstfilmswe
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中国教育改革与发展的讲话。党的十一届三中全会以来,随着党和国家工作重点转移到以经济建设为中心。
[originaltext]下面你将听到的是一段有关海洋的讲话。海洋是全球生命支持系统的一个不可缺少的组成部分。海洋不仅是自然资源的宝库,同时也是我
[originaltext]下面你将听到的是一段有关全球经济发展的讲话。Theongoingeconomicglobalizationand
[originaltext]下面你将听到的是一段有关矿产开发的讲话。中国经济高速发展,需要大量的矿产品及相关的能源与原材料加工制品。每年消耗的矿石量
[originaltext]下面你将听到的是一段有关国际局势的讲话。InthewakeoftheColdWar,theworldh
随机试题
ChoosethecorrectletterA,BorC.[br]Inthepracticeexams,thestudentsdi
Arsenal’sgoalkeeperJensLehmannwascouldn’tcontinuetoplaybecausehewas
My______wastellingmethathecouldbemygoodfriend.A、intuitionB、hypothesis
[originaltext]W:Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot;
以下病例应选何种处理 A.补中益气汤等支持疗法 B.子宫托 C.曼氏手术(
下列关于胰岛素作用的描述,错误的是A.加速葡萄糖的氧化和酵解,促进糖原合成和贮存
()是指企业应根据不同的招聘要求灵活选择适当的招聘形式,用尽可能低的招聘成本吸引
如果我国在巴黎发行一笔美元债券,则该笔交易属于()市场的范畴。A.欧洲债券
当喷浆层较厚时,应分层喷射,每次喷射厚度应根据喷射条件而定,俯喷为( )mm。A
在项目的实施阶段,项目总进度包括( )。A.设计前准备阶段的工作进度 B.决
最新回复
(
0
)