首页
登录
职称英语
A recent study by the Center for Economic Policy Research says that, in order to
A recent study by the Center for Economic Policy Research says that, in order to
游客
2025-01-17
25
管理
问题
A recent study by the Center for Economic Policy Research says that, in order to ease imbalances, the European Union needs to make changes while the United States has to spend more and save less. [br]
A recent study by the Center for Economic Policy Research, or CEPR, in London says the best way to ease imbalances would be for Asian governments, the United States and the European Union to coordinate policy. It says that while Asia needs to make changes, the US also has to save more and cut spending.
For many years, doctors advised their patients that the only thing taking multivitamins dose is to give them expensive urine. After all, true vitamin deficiencies, such as scurvy and pellagra, are practically unheard of in industrialized countries. Now it seems those doctors may have been wrong. The results of a growing number of studies suggest that even a modest vitamin shortfall can be harmful to your health. Although proof of the benefits of multivitamin is still far from certain, the few dollars you spend on them is probably a good investment.
选项
答案
A
解析
了解段落的发展方式有助于讲话者正确定位该段的重点信息。本段的发展方式颇为典型,属于“抛球打击式”,即讲话者往往先抛出别人或传统的观点,然后以评判式结论予以打击。如本题原文中Now it seems those doctors may have been wrong便是典型的评判式结论。之后,讲话者便拿出自己的观点,成为全文探讨的主要内容。讲话者自己的观点往往在段尾。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3916925.html
相关试题推荐
Theresearchisobviouslypainstaking:theauthorincludesalargeglossaryofm
Itistorevivegeneraleconomicgrowthandensurethatenergy—basedonintern
Moneyisa(n)______forbuyingandsellinginaeconomicsystemandservesasthe
AccordingtotheInternationalLaw,theUnitedNationswouldimposeeconomic____
Whilethedelegateclearlysoughttodampentheoptimismthathasemergedrecent
TheproblemofaccuratelyassessingtheroleofEnglishincontemporaryresearch
Theresearchteamcanhandle________needstobehandled.A、wheneverB、whicheverC
Researchersallovertheworldhavebeenseekingfordetermininghowearlyinfan
PessimismconcerningtheeconomicfuturewaspervasiveinWesternEuropeancount
Becauseoftheeconomiccrisis,industrialoutputintheregionremained________
随机试题
SpeakerA:Terryisstrange.Healwayscomplainsaboutthings.SpeakerB:______
每夜最熟识的就是天上的星辰了。也不过是点点闪烁的光明,而相看惯了,偶然不见,也有些想望与无聊。连夜雨雪,一点星光都看不见。松林中射来零乱的风灯,都成了满
Eachyearsome4trillione-mailsaresentworldwidefromabout600million
[originaltext]ThefirstEnglishdictionarywaspublishedin1604.Thedicti
FilmExchangesinAmerica’sEarlyMovieIndustry1.Motionpictu
治疗呆小症可选用的是A.甲巯咪唑 B.甲状腺激素 C.丙硫氧嘧啶 D.卡比
1.()是中华民族的传统美德,是人生之美德,也是我们党的优良作风。在今
符合甲氨蝶呤的叙述是A.为二氢叶酸合成酶抑制剂 B.为二氢叶酸还原酶抑制剂
已知A、B两种证券期望报酬率的方差分别为1.44%和0.36%,两种证券
根据《建设工程施工合同(示范文本)》(GF--2017-0201),下列可能引起
最新回复
(
0
)