首页
登录
职称英语
What is the speaker’s main topic? [br] [originaltext] Italian scientists hav
What is the speaker’s main topic? [br] [originaltext] Italian scientists hav
游客
2025-01-17
50
管理
问题
What is the speaker’s main topic? [br]
Italian scientists have raised new health concerns about the safety of using mobile phones, with research showing radio waves from the handsets makes cancerous cells grow more aggressively. When Fiorenzo Marinelli and his colleagues at the National Research Council in Bologna exposed leukemia cells in the laboratory to 48 hours of continuous radio waves they initially killed the cancer cells but then made the surviving tumor cells replicate more rapidly.
"We don’t know what the effects would be on healthy human cells," Marinelli told New Scientist magazine. In the Italian study, after 24 hours 20 percent more leukemia cells died than healthy cells but longer exposure to the radio waves triggered genes in the surviving cancer cells to divide aggressively.
The results of the study do not show any direct threat to human health but they support the belief of some scientists who say radiation can damage DNA and destroy the cell repair system, thus making tumors more deadly. But animal studies, including recent research by Australian scientists at the Institute of Medical and Veterinary Science in Adelaide, have shown that radiation from mobile phones does not trigger the growth of tumors.
The WHO (i. e. , The World Health Organization) has called for more research into the potential health hazards of mobile phones and has urged people to limit their use of them. A British government inquiry, which concluded that there was no evidence that mobile phones are a danger to health, has advised parents to discourage their children, whose brains are still developing, from using them excessively.
选项
A、The potential health hazards of mobile phones call for further research.
B、The Australian scientists find no connection between growth of tumors in human body and radiation from mobile phones.
C、The Italian scientists’ belief is shared by other scientists.
D、The British government inquiry didn’t establish any link between health risks and use of mobile phones.
答案
B
解析
根据选项中专有名词,正确定位原文相关信息。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3916755.html
相关试题推荐
Stylisticdifferencesareavailabletoallmaturenativespeakersandinliterat
Scientistshaveclaimsthatthereisa________ofwildlifeintheAmazonRainFor
Toweakenthedamageforearthquakes,scientistsareworkingonwaystoenablea
Mostscientistsbelieveitislegitimatetouseanimalsinmedicalresearch.A、de
Thankyouall.Mr.VicePresident;SecretaryGates;MadamSpeaker;Justices
[originaltext]下面你将听到一段介绍北京申奥功臣何振梁的讲话。7月13日晚,在莫斯科国际贸易中心,当国际奥委会主席萨马兰奇宣布北京获得2
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中国教育改革与发展的讲话。党的十一届三中全会以来,随着党和国家工作重点转移到以经济建设为中心。
[originaltext]下面你将听到的是一段有关海洋的讲话。海洋是全球生命支持系统的一个不可缺少的组成部分。海洋不仅是自然资源的宝库,同时也是我
[originaltext]下面你将听到的是一段有关全球经济发展的讲话。Theongoingeconomicglobalizationand
[originaltext]下面你将听到的是一段有关儿童发展的讲话。儿童的生存、保护和发展是提高人口素质的基础,直接关系到一个国家和民族的前途与命运
随机试题
InAmsterdam(阿姆斯特丹),thereisanunusualChildrenRestaurant.Itisrun(经营)b
(29)______[br](30)______A、goodB、wellC、niceBdosth.well,固定搭配。
TheFrontierHeritageTheImpactoftheAmerica
Didyoueverhavesomeone’snameonthetipofyourtongueandyetyouwere
FourStepsofLearningaForeignLanguageTheeffortsspentinhighschoollearn
Almosteverynewinnovationgoes【C1】______threephases.【C2】______initially【C
煅石膏的炮制作用是()。A.增强疗效B.降低副作用C.改变治疗作用D.消除毒性
某单跨仓库,如图所示。跨度15m,开间6m,共6个开间,属刚弹性方案。窗高3.6
重要的设备基础应用做( )试验。A.沉降 B.预压强度 C.刚度 D.冲
关于施工职业健康安全管理体系合规性评价次数的说法,正确的是()。A.项目组级合
最新回复
(
0
)