首页
登录
职称英语
Which of the following is NOT true about online marketplaces? [br] [originaltex
Which of the following is NOT true about online marketplaces? [br] [originaltex
游客
2025-01-17
46
管理
问题
Which of the following is NOT true about online marketplaces? [br]
In many ways, online marketplaces are the perfect business model. Since they facilitate transactions between independent suppliers and customers rather than take possession of and responsibility for the products or services in question, they have inherently low cost structures and fat gross margins. They are highly defensible once established, owing to network effects.
The human brain weighs only about three pounds, or roughly 2 percent of the average adult body mass. Yet its cells consume 20 to 25 percent of the body’s total energy. In the process, inordinate amounts of potentially toxic protein wastes and biological debris are generated. Each day, the adult brain eliminates a quarter of an ounce of worn-out proteins that must be replaced with newly made ones, a figure that translates into the replacement of half a pound of detritus a month and three pounds, the brain’s own weight, over the course of a year.
选项
A、The brain weight of 3 pounds.
B、The energy consumption of brain cells.
C、The weight of detritus generated by brain cells.
D、The amounts of toxic protein wastes.
答案
B
解析
文章用大篇幅来讨论大脑消耗的情况。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3916293.html
相关试题推荐
ThedefectsoftheBiblemaybecausedby______.[br][originaltext]TheBiblei
ThedefectsoftheBiblemaybecausedby______.[br][originaltext]TheBiblei
ThedefectsoftheBiblemaybecausedby______.[br][originaltext]TheBiblei
WhydidpeoplecrossthetheMediterranean?[br][originaltext]Over400,000pe
WhydidpeoplecrossthetheMediterranean?[br][originaltext]Over400,000pe
WhydidpeoplecrossthetheMediterranean?[br][originaltext]Over400,000pe
WhydidpeoplecrossthetheMediterranean?[originaltext]Over400,000peopleh
ThetroubledU.S.-Canadarelationshipmightbefixedby______.[originaltext]T
WhowasJim,accordingtothepassage?[br][originaltext]Canadaweatheredt
WhowasJim,accordingtothepassage?[br][originaltext]Canadaweatheredt
随机试题
Diggingthegardenwithaspadeisavery______task.Iamexhaustedaftersuch
Itwas6:40inthemorningandnearlyallofthedoctorsattendingthemedic
[originaltext]M:Well,today’spersonalityguestisSallyGladwin.Sally’sonlysi
Thepercentageofimmigrants(includingthoseunlawfullypresent)intheUni
根据动用明火的危险程度和发生火灾的可能性,动火许可证可分为2个等级,分别采取不同
以《学画山石》一课为例,列举三种评价学生美术表现技能的方法。
根据《中华人民共和国证券投资基金法》规定,基金管理人、基金托管人在管理、运用基金
社会工作者小吴接受机构安排,到某社区开展活动,他在进入社区之初的首要任务是()
下列关于失能收入损失保险的说法正确的是()A.目的是对被保人因病或意外伤害致残而
四层民用建筑工程的灰土垫层厚度,一般至少应达到()。 A.45cmB.3
最新回复
(
0
)