首页
登录
职称英语
Organic food is considered better than medicine to keep people spiritual fitness
Organic food is considered better than medicine to keep people spiritual fitness
游客
2025-01-17
46
管理
问题
Organic food is considered better than medicine to keep people spiritual fitness. [br]
Organic food, prepared as simply as possible or, preferably, left raw. Frequent sessions with a spiritually inclined fitness practitioner, working toward the health of both mind and body, because of traditional healing techniques rather than those of Western medicine.
People have plenty of reasons to despise cockroaches. They’re wickedly speedy, nearly indestructible and somehow able to get into anything. But these same qualities earn only the deepest admiration from professor Robert Full, a biomechanics expert at the University of California, Berkeley, and Kaushik Jayaram, a Harvard University robotics researcher. " We know they can go anywhere," says Full.
选项
A、正确
B、错误
答案
A
解析
文章首句提出问题,第二句话锋一转指出蟑螂对于生物力学的重大价值。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3916089.html
相关试题推荐
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
WhydopeoplelivinginSaoPaulousebroomsinstead?[br][originaltext]Lan
WhydopeoplelivinginSaoPaulousebroomsinstead?[br][originaltext]Lan
WhydopeoplelivinginSaoPaulousebroomsinstead?[br][originaltext]Lan
What’sthemainideaofthepassage?[br][originaltext]Likepeoplewhosharen
What’sthemainideaofthepassage?[br][originaltext]Likepeoplewhosharen
What’sthemainideaofthepassage?[br][originaltext]Likepeoplewhosharen
随机试题
Itsoundslikeasciencefiction,butresearcherssayit’sascientificfact
HowcanEnglishlearnersmakeuseofESLJournal?[originaltext]M:ThisisEduc
Undergroundticketsareavailableatallundergroundstations.Ticketprices
Whatisthepurposeofthespeaker?Togivesomeadviceonhowto______abooksto
[originaltext]MedicalexpertssaymostAmericansdonotgetenoughsleepan
Whatisthemainideaofthenewsitem?[br][originaltext]Forthepast36
下列关于沥青感温性描述不正确的是()A.随温度的升高,沥青针入度增加明显的
该银行平均加权久期为4.1年,负债平均加权为3.7年若3个月SHIBOR从
下列激素为下丘脑所分泌的是()。A.雌激素 B.孕激素 C.卵泡刺激素
光警报器与消防应急疏散指示标志安装在同一面墙上时,距离应大于()。A.0.5m
最新回复
(
0
)