首页
登录
职称英语
Which of the following is correct according to the passage? [originaltext]Shangh
Which of the following is correct according to the passage? [originaltext]Shangh
游客
2025-01-16
47
管理
问题
Which of the following is correct according to the passage?
Shanghai streamlined the procedures on Monday for highly skilled foreigners working in the municipality to get their residence permits within three working days through an online application, which is the municipality’s latest measure to attract such overseas workers. The initiative, the first and the only one in the country, simplifies application procedures and assists the establishment of a talent system that is globally competitive.
选项
A、Highly skilled foreigners in Shanghai can apply for a residence permit on the Internet.
B、Shanghai has made the policy to make highly skilled foreigners stay in the municipality.
C、Several other municipalities have followed the example of Shanghai with similar policies.
D、Highly skilled foreigners are the key to the competitiveness of Shanghai’s talent pool.
答案
A
解析
事实细节的找寻与判断。根据原文“highly skilled foreigners working in the municipality to get their residence permits … through an online application”可判断上海的高层次外国专家可以在网上申请居住证,选项A正确。“the first and the only one in the country”意为该政策在中国仅此一例,选项C错误。选项B和选项D均无法从原文推断。故本题答案为选项A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3915831.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingisNOTtrueoffreshmenatPekingandTsinghuaUniversiti
WhichofthefollowingisNOTtrueoffreshmenatPekingandTsinghuaUniversiti
WhichofthefollowingisNOTtrueoffreshmenatPekingandTsinghuaUniversiti
WhichofthefollowingisNOTtrueofVerbalizelt?[br][originaltext]Verbal
WhichofthefollowingisNOTtrueofVerbalizelt?[br][originaltext]Verbal
WhichofthefollowingisNOTtrueofVerbalizelt?[br][originaltext]Verbal
CaliforniaGovernorvisitedChinato______.[br][originaltext]CaliforniaGo
Whatissuggestedtodobeforemakingadecisiontochange?[br][originaltext]
Whatissuggestedtodobeforemakingadecisiontochange?[br][originaltext]
Whatissuggestedtodobeforemakingadecisiontochange?[br][originaltext]
随机试题
Imadeacalltomyparentsyesterday.Tomydisappointment,______ofthemanswe
FourCharacteristicsofCultureI.Cultureisshared—Region,climateand【T1】__
TheMuseumofArt(MOA)isopendaily,from10:30a.m.to5:30p.m.Monda
[originaltext]Goodevening,everyone.Overthelastfewweekswediscussed
阐释每门课程的性质并规定其质量标准的是()。A.课程方案 B.课程
A.0.0134% B.0.151% C.0.01475% D.0.007
调整工程网络计划时,调整内容一般包括()。A、非关键工作时差 B、关键线路长
损伤严重、生存希望渺茫的标志颜色是<P>A.红色<br>B.黄色<br>C.绿色
该农产品的供给曲线( )。查看材料A.斜率为负 B.向右上方倾斜 C
骨囊肿好发于() A.短管骨骨端 B.短管骨骨干部 C.长管骨干骺端 D
最新回复
(
0
)