首页
登录
职称英语
France’s highest court halted the final voyage of the Clemenceau because [origin
France’s highest court halted the final voyage of the Clemenceau because [origin
游客
2025-01-10
40
管理
问题
France’s highest court halted the final voyage of the Clemenceau because
The French President Jacque Chirac has ordered the return to port of a decommissioned aircraft carrier after the highest court in France halted its final voyage to an Indian scrap yard. Environmental groups including Green-peace say that asbestos on board the ship the Clemenceau will be a health hazard to any workers involved in dismantling it. The Clemenceau has proved a toxic headache for France, with this just the latest chapter in a series of embarrassments. Now, France’s highest court has issued a ruling, ordering the transfer to be suspended and President Chirac has agreed that the Clemenceau should return to France until a definitive solution is found. The issue had already begun to overshadow his visit to India due at the end of this week. The French President is also ordering test to discover exactly how much asbestos is still on board.
选项
A、the French President Jacque Chirac has ordered the return of it.
B、some substances on board the ship may harm people’s health.
C、the Clemenceau should return to France at the end of the week.
D、the French President is ordering a test to discover what is on board.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3907050.html
相关试题推荐
[originaltext]It’sanotherswelteringdayinthesavannahwoodlandofnorth
[originaltext]It’sanotherswelteringdayinthesavannahwoodlandofnorth
[originaltext]It’sanotherswelteringdayinthesavannahwoodlandofnorth
[originaltext]M:SoLeslie,couldyoutellussomethingaboutyourselffirst?W
[originaltext]M:SoLeslie,couldyoutellussomethingaboutyourselffirst?W
[originaltext]IsraeliPrimeMinisterEhudOlmertWednesdaysaidthatIsrael
[originaltext]IsraeliPrimeMinisterEhudOlmertWednesdaysaidthatIsrael
[originaltext]M:Goodmorning!BetelBoxBackpackersHostel.CanIhelpyou?W:
[originaltext]M:Goodmorning!BetelBoxBackpackersHostel.CanIhelpyou?W:
[originaltext]M:Goodmorning!BetelBoxBackpackersHostel.CanIhelpyou?W:
随机试题
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewpl
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
PassageFour[br]Whatisthebesttitleforthepassage?HowtheWalkieTalkieB
市场定位的策略不包括( )。A.对峙定位策略 B.避强定位策略 C.差异性
对于长期销售增长的企业,下列比率最适合作为判断公司是否需要银行借款依据的是(
共用题干 OldandActiveItiswell-knowntha
共用题干 一般资料:求助者,男性,28岁,职员。案例介绍:求助者家庭条件优越,
下列有关强调事项段的说法中,错误的是()。A.强调事项段是对已在财务报表中恰当
据下表资料,如果服用两药后的血压下降值服从正态分布,能否认为服用这两种降压药后,
关于丁卡因的作用说法正确的是A、穿透力弱 B、可用于表面麻醉 C、可用于浸润
最新回复
(
0
)