首页
登录
职称英语
The ministers are holding the meeting because ______. [originaltext] Morocco-
The ministers are holding the meeting because ______. [originaltext] Morocco-
游客
2025-01-10
77
管理
问题
The ministers are holding the meeting because ______.
Morocco--Foreign ministers from Arab League nations are meeting in the town of Mohamedia, north of Casablanca. They are preparing a discussion plan for an Arab leaders’ meeting planned to open September 6 in Fez. Morocco’s King Haasan opened the ministers’ meeting last night. He urged them not to discuss problems which divide Arab countries. The Moroccan leader said the ministers instead should work on matters on which they agree. King Hassan said the lack of Arab unity is partly responsible for the crisis in Lebanon. Several speakers on Sunday also expressed the need for Arab unity.
选项
A、they want to prepare themselves for a discussion
B、they want to discuss a plan for their leaders
C、they want to work out a discussion plan for an Arab leaders’ meeting
D、they can not hold the meeting any other time
答案
C
解析
细节记忆题。本题的关键在于理解“They are preparing a discussion plan for an Arab leaders meeting planned to open September 6 in Fez”,这是本次会议的目的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3906420.html
相关试题推荐
RabbiMichaelStrassfeldsaysthatoneshouldbegrateful______.[originaltext]
Whichstatementisnottrue?[originaltext]A14-year-oldAmericangirlwas
Thesemilitants______.[originaltext]Saudiforcesclashedwithsuspectedmi
【1】[br]【6】[originaltext]Bysomeestimates,thereareasmanyas12millio
【1】[br]【2】[originaltext]Bysomeestimates,thereareasmanyas12millio
Whatisthepassageprimarilyconcernedwith?[originaltext]Canthisbirdhe
Theholidaybeganasawaytohonorsoldierskilledduring______.[originaltext
【1】[br]【8】[originaltext]Intoday’slecture,wearegoingtotalkaboutho
【1】[br]【7】[originaltext]Intoday’slecture,wearegoingtotalkaboutho
【1】[br]【6】[originaltext]Intoday’slecture,wearegoingtotalkaboutho
随机试题
Mr.Brownworkedinanoffice______.[br]AfewdayslaterwhenJackwenttoMa
WhowontheWorldCup1994footballgame?WhathappenedattheUnitedNation
GrowingUpColoredA)Youwouldn’tknowPiedm
MyViewsonGamblingMostoflifeisagamble.Verym
TheyoungestcapitalintheU.K.aswellasinEuropeisA、London.B、Glasgow.C、C
Thingsonthefarmsuchasmilk,potatoesandwoolare______.A、productsB、provi
教学评价是
银行可通过现场咨询、()、电话银行、网上银行、业务宣传手册等渠道和方式向拟
我国全面发展教育的组成部分是()。 A.高等教育、中等教育、初等教育、学前教育
下列关于沥青混合料压实的说法中,正确的是( )。A.压路机采用2~3台双轮双振
最新回复
(
0
)