首页
登录
职称英语
[originaltext] The UN agency, the World Food Programme, says Iraq is facing a
[originaltext] The UN agency, the World Food Programme, says Iraq is facing a
游客
2025-01-07
45
管理
问题
The UN agency, the World Food Programme, says Iraq is facing a food crisis which is causing enormous damage to its population, especially its children. The agency said more and more Iraqis were spending their whole day struggling to find food for survival and the social fabric of the nation was disintegrating. ’It said an entire generation of children was being harmed irreparably, and the country was at a point of no return.
WFP says that 60% of Iraq’s population that’s 12 million people, are struggling to survive because of food shortages. Food for the average family costs the equivalent of $26 a month. The devaluation of the Iraqi dinar means that few can afford this. Levels of severe malnutrition among children under five now compare with sub-Sahara in Africa. The infant mortality rate has risen by more than 700% compared with before the Gulf War. Many donor states say that the Baghdad government should take the blame for this because it refuses to raise money for food by selling oil through the UN as the sanction rules allow. WFP is asking for $122 million to help feed 2 million people, mostly those under 5 or over 70. That’s double the size of last year’s programme, although the agency says it’s still a fraction of the real need. WFP also acknowledges that it’s unlikely that governments around the world will respond fully to this appeal.
选项
A、national economy.
B、adult population.
C、young children.
D、national currency.
答案
C
解析
本题的关键在于把握题干中的the most damaging effect,掌握这一点后就比较容易答题;原文中有以下内容: ...causing enormous damage to its population, especially its children,因此答案只能是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3902917.html
相关试题推荐
[originaltext]GovernmentofficialshaveorderedaplantofJapan’slargestd
[originaltext]ThetwoKoreanssignedadeallastFridaytoallowre-unions
[originaltext]ThetwoKoreanssignedadeallastFridaytoallowre-unions
[originaltext]Headmaster:Goodmorning,MrHarris.Dositdown.Iunder-stand
[originaltext]Headmaster:Goodmorning,MrHarris.Dositdown.Iunder-stand
[originaltext]Headmaster:Goodmorning,MrHarris.Dositdown.Iunder-stand
[originaltext]Headmaster:Goodmorning,MrHarris.Dositdown.Iunder-stand
[originaltext]OnDecember25,2000,.manyPe0PleacrossNorthAmericareceiv
[originaltext]W:John,doyourealizethatChristmasisonlyamonthaway?We’
[originaltext]W:John,doyourealizethatChristmasisonlyamonthaway?We’
随机试题
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewpl
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
PassageFour[br]Whatisthebesttitleforthepassage?HowtheWalkieTalkieB
市场定位的策略不包括( )。A.对峙定位策略 B.避强定位策略 C.差异性
对于长期销售增长的企业,下列比率最适合作为判断公司是否需要银行借款依据的是(
共用题干 OldandActiveItiswell-knowntha
共用题干 一般资料:求助者,男性,28岁,职员。案例介绍:求助者家庭条件优越,
下列有关强调事项段的说法中,错误的是()。A.强调事项段是对已在财务报表中恰当
据下表资料,如果服用两药后的血压下降值服从正态分布,能否认为服用这两种降压药后,
关于丁卡因的作用说法正确的是A、穿透力弱 B、可用于表面麻醉 C、可用于浸润
最新回复
(
0
)