首页
登录
职称英语
Shopping for clothes is not the same experience for a man as it is for a woma
Shopping for clothes is not the same experience for a man as it is for a woma
游客
2025-01-05
12
管理
问题
Shopping for clothes is not the same experience for a man as it is for a woman. A man goes shopping because he needs something. His purpose is settled and decided in advance. He knows what he wants, and his objective is to find it and buy it; the price is a secondary consideration. All men simply walk into a shop and ask the assistant for what they want. If the shop has it in stock, the salesman promptly produces it, and the business of trying it on proceeds at once. All being well, the deal can be and often is completed in less than five minutes, with hardly any chat and to everyone’s satisfaction.
For a man, slight problems may begin when the shop does not have what he wants, or does not have exactly what he wants. In that case the salesman, as the name implies, tries to sell the customer something else---he offers the nearest he can to the article required. No good salesman brings out such a substitute bluntly (生硬地); he does so with skill and polish: "I know this jacket is not the style you want, Sir, but would you like to try it for size. It happens to be the color you mentioned." Few men have patience with this treatment, and the usual response is. "This is the right color and may be the right size, but I should be wasting my time and yours by trying it on. ’
Now how does a woman go about buying clothes? In almost every respect she does so in the opposite way. Her shopping is not often based on need. She has never fully made up her mind what she wants and she is only "having a look around". She is always open to persuasion; indeed she sets great store by what the saleswoman tells her, even by what companions tell her. She will try on any number of things. Uppermost in her mind is the thought of finding something that everyone thinks suits her. Contrary to a lot of jokes, most women have an excellent sense of value when they buy clothes. They are always on the lookout for the unexpected bargain. Faced with roomful of dresses, a woman may easily spend an hour going from one rail to another, to and fro, often retracing her steps, before selecting the dresses she wants to try on. It is a laborious process, but apparently an enjoyable one. Most dress shops provide chairs for the waiting husbands. [br] The passage is mainly about the difference between men and women in______.
选项
A、the way of shopping
B、the taste for clothes
C、the practice of buying clothes
D、the requirement for clothes
答案
C
解析
根据全文内容,尤其是文章开头的中心思想句“Shopping for clothes is not the same experience for a man as it is for a woman”可以总结出:本文是关于男人和女人购买衣服时经历和做法的不同,因此[C]是正确答案。而[A],[B]和[D]虽然在文中提到过,但不是文章的主要内容,故均不是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3899128.html
相关试题推荐
InIreland,______experiencedthefastestgrowth.A、engineeringB、textileindust
Assuburbsgrew,businessesmovedintothenewareas.Largeshoppingcentres
Assuburbsgrew,businessesmovedintothenewareas.Largeshoppingcentres
Assuburbsgrew,businessesmovedintothenewareas.Largeshoppingcentres
Assuburbsgrew,businessesmovedintothenewareas.Largeshoppingcentres
Assuburbsgrew,businessesmovedintothenewareas.Largeshoppingcentres
Thetraditionalpatternofclassroomexperienceatthecollegelevelbringst
ArtavidBushsupporterwhoalreadyhas25shoppingmallstohisname,Congel
ArtavidBushsupporterwhoalreadyhas25shoppingmallstohisname,Congel
ArtavidBushsupporterwhoalreadyhas25shoppingmallstohisname,Congel
随机试题
Between1975and1985,nursing-homeoccupancyratesaveraged87percentofcapac
Heordersmeabout______Iwerehiswife.A、ifB、sinceC、asifD、nowthatC译文:他指使
[originaltext]Approximately90%ofpeopleintheworldarenaturallyright-
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledRe
长期(平均)总成本由短期(平均)总成本的( )构成。A.最大值 B.最小值
C
量化投资模型存在潜在的风险,可能来自以下几个方面()。 Ⅰ.历史数据的完整性
左边给定的是纸盒外表面的展开图,右边哪一项能由它折叠而成?请把它找出来: A.
学校教育的基本要素不包括()。A.教育者 B.受教育者 C.教育环境 D
女,54岁,肝硬化20年。腹部B超检查:腹水最大液区深18cm,化验检查:血清钠
最新回复
(
0
)