首页
登录
职称英语
Since ancient times it has been known that your word is a cause set in motion
Since ancient times it has been known that your word is a cause set in motion
游客
2025-01-02
50
管理
问题
Since ancient times it has been known that your word is a cause set in motion. In fact, the universe itself is claimed to have emanated from a single primordial sound. In the science of yoga, it is believed that certain Sanskrit words, known as mantras, can bring about magical results, thus you can secure abundance with a certain mantra, peace with another, and so on.
On a more practical level, your word still remains highly potent.
With your words, you can wound someone, sending them into spirals of defeat, and with your words you can heal someone, raising them up from a dismal place to soaring hope and motivation. In fact, the entire field of self-improvement is the transmission of words that will assist others to get a firm perspective and move forward with their lives, fulfilling their dreams and desires.
On a personal level, too, your words affect you. What you say to yourself about anyone or anything affects you, too. If you speak well of someone or something, you bring more of that harmony into your life. And if you speak ill of someone or something, you bring more of that frustration and anger and conflict into your life.
Psychological literature often speaks of numerous cases where a parent’s words, spoken casually, can affect the destiny of a child. And the most potent words that a parent can use to affect a child are those spoken at the time of dying since these are the last words, and the moment is so highly-charged and the awareness so acute, these words become an imperative that the child now feels obligated to never disown.
Words are further charged with the emotion behind them. The stronger the emotion, the more highly charged the words. Many a love affair has fallen by the wayside because of emotionally charged words, which are later regretted.
Despite all this, people use words with the utmost casualness. People wreck their own lives and that of others through the careless use of words. They also accept the words of others as a given truth, when, in fact, all comments by others are merely opinion.
Words are causes set in motion. They are reality-creators.
The most marvelous aspect of words is how they can bend time. The brilliantly crafted words of Shakespeare or the eloquence of Martin Luther King still shape our lives. Words are so sacred that whole buildings are used to archive them and make them available for reading.
A person can rise from poverty to wealth, from sickness to health, and from loneliness to loving companionship simply through exposing themselves to the most beneficial stream of words.
Words not only steal hearts, but shape reality as well. The earth can be a better place because of your choice of words. You can fill lives with the miracles of your words. You can be an agent for positive change and bring out the best in yourself and others simply by how you use words. Words are psychic shape-shifters, use them wisely. [br]
选项
答案
B
解析
推断题。文章第十段提到人们可能因为接触了好的有益的话语而生活由穷到富,从不健康到健康,可见话语可以改善人的生活质量,故选B。第九段说伟大的话语可以流芳百世,A与此不符;也并不是说这些话可以“改变时间”,故排除D;c原文未提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3895549.html
相关试题推荐
Sinceancienttimesithasbeenknownthatyourwordisacausesetinmotion
Sinceancienttimesithasbeenknownthatyourwordisacausesetinmotion
Sinceancienttimesithasbeenknownthatyourwordisacausesetinmotion
EversincetheancientRomansimposedtheirlanguageonneighboringbarbaria
Aseveryancientmarinerknew,travelingbysailisasimplewaytogo.Thoug
Aseveryancientmarinerknew,travelingbysailisasimplewaytogo.Thoug
MarriageinAncientEgyptTheancientEgyptiansheldmar
MarriageinAncientEgyptTheancientEgyptiansheldmar
MarriageinAncientEgyptTheancientEgyptiansheldmar
MarriageinAncientEgyptTheancientEgyptiansheldmar
随机试题
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewpl
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
PassageFour[br]Whatisthebesttitleforthepassage?HowtheWalkieTalkieB
市场定位的策略不包括( )。A.对峙定位策略 B.避强定位策略 C.差异性
对于长期销售增长的企业,下列比率最适合作为判断公司是否需要银行借款依据的是(
共用题干 OldandActiveItiswell-knowntha
共用题干 一般资料:求助者,男性,28岁,职员。案例介绍:求助者家庭条件优越,
下列有关强调事项段的说法中,错误的是()。A.强调事项段是对已在财务报表中恰当
据下表资料,如果服用两药后的血压下降值服从正态分布,能否认为服用这两种降压药后,
关于丁卡因的作用说法正确的是A、穿透力弱 B、可用于表面麻醉 C、可用于浸润
最新回复
(
0
)