首页
登录
职称英语
What has the telephone done to us, or for us, in the hundred years of its exi
What has the telephone done to us, or for us, in the hundred years of its exi
游客
2025-01-01
10
管理
问题
What has the telephone done to us, or for us, in the hundred years of its existence? A few effects suggest themselves at once. It has saved lives by getting rapid word of illness, injury, or fire from remote places. By joining will the elevator to make possible the multi-story residence, e or office building, it has made possible— for better or worse— the modern city. By bringing about a great leap in the speed and ease with which in formation moves from place to place, it has greatly accelerated the rate of scientific and technological changes and growth in industry. Beyond doubt it has seriously weakened if not killed the ancient art of letter writing. It has made living alone possible for persons with normal social in pulses; by so doing, it has played a role in one of the greatest social changes of this century, the breakup of the multi-generational household. It has made the war chillingly more efficient than formerly. Perhaps, though not provably, it has prevented wars that might have arisen out of international misunderstanding caused by written communication. or per haps—again not provably—by magnifying and extending irrational personal conflicts based on voice contact, it has caused wars. Certainly it has extended the scope of human conflicts, since it impartially disseminates the useful knowledge of scientists and the nonsense of tire ignorant, the affection of the affectionate and the malice of the malicious. [br] The telephone has intensified conflicts among people because______.
选项
A、it increases the danger of war’
B、it provides services to both the good and the malicious
C、it makes distant communication easier’
D、it breaks up the multi-generational household
答案
B
解析
为什么电话加深了人们之间的矛盾?文章最后一句话由表示因果关系的连词since引导,明确说明了原因:“...since it impartially disseminates the useful knowledge of scientists and the nonsense of the ignorant,the affection of the affectionate and the malice of the malicious.”,所以[B]是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3894630.html
相关试题推荐
[originaltext]Likehundredsbeforethem,ateamof10Americansarrivedatt
[originaltext]Likehundredsbeforethem,ateamof10Americansarrivedatt
[originaltext]VoiceOne:OnehundredmilesofftheCaliforniacoast,anunderse
WhichofthefollowingisNOTtrueoftheHundredYearsWar?A、AwarbetweenFran
ItisoverfivehundredyearssinceColumbus"discovered"America.Thecelebr
ItisoverfivehundredyearssinceColumbus"discovered"America.Thecelebr
ItisoverfivehundredyearssinceColumbus"discovered"America.Thecelebr
[originaltext]VoiceOne:OnehundredmilesofftheCaliforniacoast,anunderse
EightpercentoftheEarth’scrustisaluminum,andtherearehundredsofalu
Forhundredsofyears,farmershaveselectedandbredplantsandanimalstof
随机试题
TheFederalGovernmentsthecentralgovernmentoftheUnitedStates.Itisdivi
Ireadaboutitinsomebookorother,doesitmatter______itwas?A、WhereB、wha
Employersinasmall(organize)______areespeciallyinterestedinindividualswi
国际标准连续出版物号以( )作为标志符。A.ISBN B.ISRC C.I
内部审计部门对一项舞弊调查得出结论,该项调查揭示出以往未发现的重大事件对过去两年
按照投资对象的不同,证券投资基金可以分为()。A.债券基金 B.货币市场基金
某公司是一家新建企业。为了打好管理基础,保证产品质量,公司决定从全员质量教育工作
某市一空调生产企业,增值税一般纳税人,2018年业务如下: (1)全年销
采用排水下沉施工的沉井封底措施中,错误的是()。A.封底前设置泄水井 B.封底
成年男性患者,气短呼吸困难,心浊音界缩小,肝浊音界下降,近日出现头痛,烦燥不安,
最新回复
(
0
)